4 εύκολοι τρόποι να συμμαζέψεις το γραφείο σου

Δώσε «τέλος» στο χαμό που επικρατεί από μικροπράγματα.

Τώρα που ξεκίνησε η σχολική χρονιά ξέρουμε ότι θα περνάς τον περισσότερο χρόνο στο γραφείο σου τις ώρες που βρίσκεσαι στο σπίτι. Εκεί διαβάζεις και κάνεις τα μαθήματα της επόμενης μέρας, εκεί έχεις τον υπολογιστή σου και εκεί βρίσκονται όλα όσα χρειάζεσαι για να είσαι συνεπής στις σχολικές υποχρεώσεις σου. Εκτός όλων αυτών των απαραίτητων πραγμάτων που έχουμε όλοι στο γραφείο μας, συνήθως «πετάμε» δεξιά και αριστερά μικροπράγματα που μόνο απαραίτητα δεν μας είναι.

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, πολλά χαρτάκια, τσιμπιδάκια για τα μαλλιά, ακουστικά και πολλά άλλα θα υπάρχουν σίγουρα πάνω στο γραφείο σου δημιουργώντας ένα χάος με αποτέλεσμα να αποσυντονίζεσαι και να μην μπορείς να διαβάσεις. Κι αν ψάχνεις να βρεις και κάτι σημαντικό που μπορεί να χρειάζεσαι, τότε είναι που δεν πρόκειταν να το βρεις ποτέ μέσα σε αυτό το χάος.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τακτοποιήσεις το γραφείο σου, έτσι ώστε να ξέρεις ότι την επόμενη φορά θα βρίσκεις αμέσως αυτό που ψάχνεις. Στην παρακάτω gallery θα δεις 4 tips που θα σε βοηθήσουν να οργανωθείς στο πι και φι.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved