11 back-to-school «accessories» που πρέπει να έχεις στην τσάντα και στο γραφείο σου

Για να είσαι cool 4 school.

Οκ, έχεις βρεις ποια τσάντα θα αγοράσεις για τη νέα σχολική χρονιά ή μπορεί να την έχεις αγοράσει ήδη. Συγχαρητήρια! Και στο λέμε αυτό, γιατί ξέρουμε ότι το να αγοράσεις μια σχολική τσάντα είναι τόσο δύσκολο όσο το να πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα κόκκινο ή ένα nude lip gloss. Έχεις μπει στη διαδικασία να σκεφτείς, όμως, τι άλλο χρειάζεσαι για τη νέα σχολική χρονιά; Και δεν εννοούμε τα ρούχα ή τα παπούτσια που θα φορέσεις για να κάνεις εντύπωση.

Εννοούμε μικρά αντικείμενα που θα χρειάζεσαι μέσα στη μέρα σου είτε στη σχολική αίθουσα, είτε στο γραφείο του σπιτιού σου όταν θα διαβάζεις για την επόμενη μέρα. Μην πανικοβάλλεσαι. Όλοι ξέρουμε ότι οι αγορές για τη γραφική ύλη και όλα τα απαραίτητα της νέας σχολικής χρονιάς γίνονται κατά διαστήματα. Δεν τα ψωνίζεις όλα μαζί. Όλο και κάτι θα έχει ξεφύγει από τη λίστα σου, οπότε σίγουρα θα ξαναπάς μέχρι το βιβλιοπωλείο.

Επειδή εμείς εδώ στο teenqueen σε σκεφτόμαστε έχουμε συγκεντρώσει στην παρακάτω gallery όλες εκείνες τις απαραίτητες προμήθειες που χρειάζεσαι για να είσαι πλήρως οργανωμένη όταν θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της χρονιάς. Μερικά πράγματα μπορεί να τα έχεις και από πέρσι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved