Τι είναι το Finsta και γιατί θα πρέπει να προσέχεις πολύ πώς το χειρίζεσαι;

Tα μάτια σου 14

Ως έφηβη, που βράζει το αίμα της και είναι έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο-αφού πρώτα κατακτήσει τη γνώση ελπίζω- είναι απολύτως λογικό να έχεις Instagram-θα μου πεις εδώ έχουν οι 30άρηδες-. Οι followers σου σίγουρα είναι πάνω από 2000 και κάθε σου φωτογραφία γίνεται ανάρπαστη.

Εκτός βέβαια από το Instagram, μήπως έχεις και Finsta; Ή αν δεν έχεις, μήπως το έχεις ακουστά; Λοιπόν, για να γίνω σαφής, το νέο trend στα social media είναι το Finsta και κάθε έφηβος που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να έχει. Πρόκειται για ένα δεύτερο προφίλ στο Ιnstagram το οποίο είναι ιδιωτικό και το οποίο μπορούν να δουν μόνο οι πολύ κοντινοί σου φίλοι.

sandrachile 686931 unsplash

Εκεί μπορείς να ανεβάσεις οτιδήποτε σου αρέσει, ή πράγματα τα οποία θα καταλάβαιναν μόνο οι κολλητές σου (λογικό). Ωστόσο, ο χειρισμός είναι λεπτός, και δε θα πρέπει να ξεφεύγεις. Να προσέχεις πολύ ποιος σε ακολουθεί και φυσικά να μην ανεβάζεις ακατάλληλο περιεχόμενο. Όσο το επίπεδο μένει σε αστείες φωτογραφίες ή τσατ με τους φίλους σου, δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο. Από τη στιγμή που θα αποφασίσεις να μοιραστείς πιο προσωπικές φωτογραφίες, πιθανότατα η εξέλιξη να είναι άσχημη. Γι’ αυτό προσοχή.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved