Οι «Μικρές Κυρίες» επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη

Στο cast συμμετέχουν πολύ μεγάλα ονόματα της υποκριτικής.

Ποιος θα σου έλεγε ότι μέσα στον Αύγουστο, στην καρδιά του καλοκαιριού, που κάνεις τα μπανάκια σου στη θάλασσα και είσαι ανέμελη, θα παρακαλάς να έρθουν τα Χριστούγεννα! Μμ, δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι θα συμβεί φέτος το Δεκέμβριο; Σκέψου λίγο ακόμα….

Τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει η ταινία «Μικρές Κυρίες» και όλες εδώ στο γραφείο ήδη αναπολούμε τα παιδικά μας χρόνια. Το trailer κυκλοφορεί ήδη και μπορείς να το δεις στο παρακάτω βίντεο.



Το κλασικό βιβλίο της Louisa May Alcott, που χρονολογείται το 1868, έγινε πρώτα ταινία το 1949 και μετά το 1994, με ένα φανταστικό cast.

Όπως και στο βιβλίο, έτσι και η ταινία εστιάζει στην πιο «δύσκολη» από τις τέσσερις αδερφές, την Jo, ένα αγοροκόριτσο που δεν ήθελε με τίποτα να παντρευτεί το γείτονά της, Laurie. Την Jo θα υποδυθεί η Saoirse Ronan, ενώ το ρόλο του Laurie κατέχει ο Timothee Chalamet. H θεά Meryl Streep θα είναι η θεία March, η Emma Watson έχει το ρόλο της Meg, ενώ η Florence Pugh είναι η Amy και η Eliza Scanlen θα υποδυθεί την Beth. Το σενάριο υπογράφει η Greta Gerwig.

Να υπενθυμίσουμε ότι το βιβλίο διασκευάστηκε το 2017 για την τηλεόραση με πρωταγωνίστριες τη Maya Hawke και Emma Watson.

Το Twitter, μετά την κυκλοφορία του trailer, πήρε «φωτιά» και οι χρήστες είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, ενώ περιμένουν εναγωνίως τα Χριστούγεννα για να δουν την ταινία και να θυμηθούν τα νιάτα τους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved