Αυτά τα βίντεο γυμναστικής είναι ο λόγος που θα διακόψεις τη συνδρομή σου στο γυμναστήριο

Μια ευκαιρία να γυμναστείς στο σπίτι χωρίς κανένα κόστος.

Σου έχουμε ξαναπεί ότι δε χρειάζεται να έχεις συνδρομή σε γυμναστήριο για να μπορέσεις να κάνεις πρόγραμμα και να γυμνάσεις το σώμα σου. Ούτε χρειάζεται να μπεις στον κόπο (και στα έξοδα) να αγοράσεις ειδικό εξοπλισμό για να κάνεις μόνη σου γυμναστική στο σπίτι. Υπάρχουν κι άλλες λύσεις για να αποκτήσεις μόνη σου και χωρίς κόστος το σώμα που ονειρεύεσαι. Με στοχοπροσήλωση, αρκετό ιδρώτα, πολλή πλάκα και εν τέλει αποτελεσματικότητα μπορείς να παρακολουθείς εξειδικευμένα βίντεο γυμναστικής στο… Youtube.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι internet, έναν υπολογιστή και έναν άνετο χώρο μέσα στο σπίτι για να απλώσεις το κορμί σου και να αρχίσεις τις ασκήσεις.

Παρακάτω, μπορείς να δεις 4 βίντεο που βρήκαμε στο youtube με διαφορετικά είδη γυμναστικής για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Yoga



Με τη yoga θα βελτιώσεις την εικόνα και την ισορροπία του σώματός σου, όπως και την ευλυγισία σου. Θα αποκτήσεις αυξημένη συγκέντρωση (που θα σε βοηθήσει και στο σχολείο από Σεπτέμβρη), ενώ θα καταπολεμήσεις και το άγχος. Ακόμα το σκέφτεσαι;

Booty Burn



Με αυτό το δεκάλεπτο πρόγραμμα γυμναστικής θα κάψεις το λίπος και θα δεις σε λιγότερο από ένα μήνα διαφορά κυρίως στην περιοχή των γλουτών σου. Ακολούθησε κατά γράμμα τις κινήσεις της queen Pamela RF και κάνε κάθε άσκηση για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα. Όσο πιο πολλές επαναλήψεις, τόσο το καλύτερο για σένα.

MadFit Workout



Αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής περιλαμβάνει τα πάντα. Βαθιά καθίσματα ή αλλιώς τα γνωστά squats, πολλές ασκήσεις pilates, push-ups και πολλά άλλα. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι θα γυμνάσεις όλο το σώμα σου, από την κορυφή ως τα νύχια.

Dance Cardio Workout



Αυτό το βίντεο είναι για σένα που αγαπάς περισσότερο το χορό. Για 30 λεπτά θα χορεύεις σε πολύ έντονο ρυθμό κάνοντας ασκήσεις γυμναστικής και σου εγγυόμαστε ότι στο τέλος θα είσαι «μούσκεμα» από τον ιδρώτα, αλλά θα έχεις περάσει πολύ ευχάριστα την ώρα σου. Και εννοείται ότι θα γυμνάσεις όλο το σώμα σου σπιθαμή προς σπιθαμή.

Extra tip: Για να μην κάνεις κάθε φορά το ίδιο πρόγραμμα, σου προτείνουμε να γυμνάζεσαι 4 φορές την εβδομάδα και να επιλέγεις ένα πρόγραμμα κάθε φορά. Έτσι, δύσκολα θα βαρεθείς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved