Δες πώς μπορείς να βοηθήσεις στο να ξαναγυριστεί η 8η σεζόν του Game of Thrones

Το κοινό της σειράς είναι απογοητευμένο και προσπαθεί να κάνει τα πάντα

Η 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones είναι επιτέλους εδώ, μαζί με αυτήν, όμως, έχει έρθει και μία μαζική δυσαρέσκεια από το κοινό που έχει μείνει απογοητευμένο από τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν οι παραγωγοί τη συνέχεια. Η ελλιπής ανάπτυξη των χαρακτήρων, η απουσία βασικών στοιχείων από τις εξελίξεις και η γενικότερη βιασύνη του να χωρέσουν τα πάντα μέσα σε 6 επεισόδια έχουν οδηγήσει στο να βγει μία σεζόν που δεν έχει καμία σχέση με τις ένδοξες προηγούμενες του GoT.

Δεν υπάρχει λόγος, όμως, να συγχυστούμε περισσότερο συζητώντας αυτά που έχουν ήδη γίνει. Αντ’ αυτού, ήρθε η ώρα να σε πληροφορήσουμε ότι αυτήν τη στιγμή που μιλάμε έχει ξεκινήσει μία παγκόσμια αίτηση να ξαναγυριστεί η τελευταία σεζόν του Game of Thrones και, μάλιστα, έχει πάνω από 700.000 υπογραφές -μέχρι τώρα. Το συγκεκριμένο νούμερο φαίνεται να ανεβαίνει σε κάθε λεπτό και το να φτάσει το εκατομμύριο είναι μάλλον ένα σενάριο που θα συμβεί πολύ άμεσα. Το θέμα είναι το κατά πόσο θα το ξεπεράσει.

Αν, λοιπόν, ούτε εσύ έχεις μείνει ικανοποιημένη από την 8η σεζόν και θες να βοηθήσεις, μπας και μας λυπηθούν και μας κάνουν τη χάρη να την ξαναγυρίσουν στο επίπεδο που είχε το GoT τις πρώτες σεζόν, μπορείς να μπεις ΕΔΩ και να δώσεις την ηλεκτρονική σου υπογραφή.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες του GoT στη gallery που ακολουθεί.



video credits: IGN

Διάβασε επίσης: H αντίδραση της Emilia Clarke για το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones λέει πολλά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved