H αντίδραση της Emilia Clarke για το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones λέει πολλά

Η Μητέρα των Δράκων μιλάει για το τελευταίο της γύρισμα

Ο καιρός πέρασε και πλέον βρισκόμαστε μόλις έναν μήνα πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones. Η αλήθεια είναι ότι τα συναισθήματα είναι μάλλον γλυκόπικρα αυτήν τη στιγμή, γιατί, από τη μία, απλά ανυπομονούμε να δούμε τη συνέχεια, από την άλλη, αυτά θα είναι τα έξι τελευταία επεισόδια που θα δούμε από τη σειρά -τουλάχιστον με τη μορφή που έχει τώρα.

Η παραγωγή και οι ηθοποιοί δεν έχουν αποκαλύψει την παραμικρή λεπτομέρεια για το τι θα δούμε σε σχέση με την πλοκή και την εξέλιξή της, όμως οι αντιδράσεις τους όταν τους ρωτάνε για τα επεισόδια και το πώς τελειώνει η σειρά λένε πολλά από μόνες τους. Η πιο πρόσφατη δήλωση έρχεται από την Emilia Clarke (Daenerys Targaryen / Khaleesi / Mother of Dragons / Queen of the Andals and the First Men / the Unburnt / the Breaker of Chains) που σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar αποκάλυψε ότι ξέσπασε σε κλάματα μετά το τέλος της τελευταίας της σκηνής.

«Ξεκίνησα έναν μικρό λόγο, όχι επειδή ήθελα να κάνω επίδειξη, αλλά γιατί κάθε φορά λέγαμε αντίο σε έναν χαρακτήρα.

Οι δημιουργοί της σειράς, David και Dan, θα μας έδιναν ένα δώρο και όσοι συμμετείχαν θα ήταν τριγύρω και όλοι θα σταματούσαν για να πουν κατά κάποιον τρόπο λίγα λόγια και ήταν πολύ όμορφο.

Δηλαδή, μπόρεσα να πω τρεις λέξεις μέχρι να ξεσπάσω σε κλάματα. Απλά το κρατάς μέσα σου και το κρατάς μέσα και το κρατάς μέσα, και μετά ξαφνικά ξεσπάς σε κλάματα σαν ένας εντελώς ανόητος»

Σε προηγούμενη συνέντευξή της στον Ryan Seacrest στο κόκκινο χαλί των Oscars, η ηθοποιός είπε ότι κατά τη δική της άποψη η αντίδραση του κόσμου μετά το τέλος του τελευταίου επεισοδίου του GOT θα είναι «σοκ».

Πρόσφατα, μάλιστα, εμφανίστηκε και ο Kit Harington (Jon Snow) σε εκπομπή (The Late Show With Stephen Colbert) και δήλωσε ότι είχε πολλές θεωρίες για τον τρόπο με τον οποίο νόμιζε ότι θα τελείωνε η σειρά και ήταν όλες λάθος.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς μας έχουν ετοιμάσει οι δημιουργοί, όμως, αν κρίνουμε από τα σχόλια των ηθοποιών, πρέπει μάλλον να ετοιμαζόμαστε για μερικές από τις καλύτερες στιγμές που έχουμε ζήσει ποτέ στην τηλεόραση.

Για τώρα, μπορείς να απολαύσεις -ξανά- το τρέιλερ της 8ης σεζόν.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved