Πρόστιμο και στο φλερτ; Κι όμως συνέβη στην Γαλλία!

Κόβεται το φλερτ; Κι όμως!

Πολλές φορές το φλερτ, κοινώς καμάκι στον δρόμο είναι πολύ ενοχλητικό και προσβλητικό. Κάποια αγόρια έχουν τον τρόπο να πλησιάσουν μια γυναίκα και άλλα όχι. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές μπορεί ακόμα και να σε τρομάξουν κάποια σχόλια και χειρονομίες κάποιων ανθρώπων.

Αυτές τις ενέργειες θέλει να σταμστήσει η κυβέρνηση στη Γαλλία. Από εδώ και πέρα στην Γαλλία, αν μια γυναίκα ενοχληθεί από την συμπεριφορά ενός άντρα και το καταγγείλει, αυτός μπορεί να πάρει πρόστιμοέως και 750 ευρώ. Το πρόστιμο αυτό είναι αρκετά μεγάλο, αφού στην αρχή είχε προταθεί πρόστιμο αξίας 90 ευρώ.

Το νομοσχέδιο καλύπτει ο,τιδήποτε «παραβιάζει την ελεύθερη κυκλοφορία των γυναικών σε δημόσιους χώρους και υπονομεύει την αυτοεκτίμηση και το δικαίωμα στην ασφάλεια».

Οι αρμόδιοι ψήφισαν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο γιατί υπήρχαν τον τελευταίο καιρό πολλές καταγγελίες γυναικών, που είχαν υποστεί παρενόχληση στα μέσα μεταφοράς και στον δρόμο.

Αρκετός κόσμος είναι εναντίον του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, γιατί θεωρούν ότι θα χαθεί το φλερτ και ο αυθορμητισμός του έρωτα. Οι άντρες θα φοβούνται να πλησιάζουν μια γυναίκα με αποτέλεσμα να μην γίνονται γνωριμίες.

Δες ακόμα Έχεις άγχος για τις εξετάσεις; Να πώς θα το αντιμετωπίσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved