Κυκλοφόρησε το «σκοτεινό» τρέιλερ του Frozen 2 κι ετοιμάσου να ενθουσιαστείς

Ψυχρά κι Ανάποδα 2: Η Elsa και η Anna ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες

Το πόσο χαιρόμαστε που η Disney αποφάσισε επιτέλους να ξαναρχίσει να φτιάχνει ταινίες με πριγκίπισσες πραγματικά δεν μπορούμε ούτε να το περιγράψουμε. Ακόμα περισσότερο, όμως, μας ενθουσιάζει το γεγονός ότι οι νέες ταινίες δεν αφορούν την κλασική πριγκίπισσα, που καταδιώκεται και η μοναδική της σωτηρία είναι πάντα ο πρίγκιπας. Πλέον, οι πρωταγωνίστριες είναι δυναμικές, μαχητικές και μπορούν να πάρουν μόνες τη ζωή στα χέρια τους και να γίνουν πραγματικές ηρωίδες.

Ανάμεσα σε αυτές τις παραγωγές είναι και η ταινία «Frozen» του 2013 που μας γνώρισε στις αγαπημένες για εμάς αδελφές, Elsa και Anna, αλλά και τον αξιαγάπητο χιονάνθρωπο Olaf. Η Idina Menzel και η Kristen Bell που χαρίζουν τις φωνές τους στις πριγκίπισσες και ο Josh Gad που είναι πίσω από τον Olaf είναι ο,τι καλύτερο θα μπορούσε να είχε συμβεί στους χαρακτήρες, κρατώντας μας την καλύτερη συντροφιά που θα μπορούσε να μας κρατήσει μία ταινία κινουμένων σχεδίων.



Επιτέλους, μετά από 6 χρόνια που κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία, έφτασε η ώρα που θα δούμε τη συνέχεια της ιστορίας των κοριτσιών, κι έτσι μέσα στο 2019 ετοιμάσου για το sequel που τόσο περίμενες να δεις. Κυκλοφόρησε, μάλιστα, το επίσημο τρέιλερ που δείχνει να έχουν αλλάξει πολλά στο βασίλειο της Arendelle και μάλλον ετοιμαζόμαστε για μία πιο «σκοτεινή» ιστορία στη ζωή των πριγκιπισσών.

Δες το τρέιλερ που ακολουθεί κι ετοιμάσου για την ταινία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβρη στους κινηματογράφους.



Διάβασε επίσης: All this Panic: Η ταινία για τα έφηβα κορίτσια με την οποία θα ταυτιστείς στο φεστιβάλ KinderDocs

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved