Aν τρελαίνεσαι για ιδιαίτερα ροφήματα τσέκαρε αυτά τα 5 hot spots στην Αθήνα

Βρήκαμε που θα απολαύσεις γευστικά ροφήματα τα οποία θα σου μείνουν αξέχαστα.

Κάθε χρόνο περιμένω πώς και πώς να χειμωνιάσει για να αντικαταστήσω τον κρύο καφέ μου με μια κούπα ζεστό καφέ φίλτρου ή το αγαπημένο μου τσάι. Δεν θα το κρύψω, τα ζεστά ροφήματα είναι η αδυναμία μου και ευτυχώς υπάρχει πια τόσο μεγάλη ποικιλία στην αγορά, που ικανοποιεί ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Καθημερινά απολαμβάνω το λιγότερο 2 κούπες καφέ με άρωμα φουντούκι ωστόσο τα Σαββατοκύριακα θέλω να προσφέρω στον εαυτό μου μια εμπειρία χαλάρωσης η οποία φυσικά συνοδεύεται με λαχταριστά ροφήματα. Η πρωτεύουσα έχει αμέτρητα μαγαζιά που σερβίρουν ιδιαίτερα και απολαυστικά ροφήματα, γευστικά smoothies και σοκολάτες που δεν έχεις δοκιμάσει πουθενά αλλού.

Οι βόλτες μου στην Αθήνα για εξερεύνηση νέων spot αποδίδουν πάντα καρπούς αφού ανακαλύπτω Instagrammable μαγαζιά με ροφήματα που ειλικρινά αξίζει να δοκιμάσεις.

5 spots που αξίζει να επισκεφθείς για τα πιο λαχταριστά ροφήματα

1) Fairytale Athens Psyrri (Λεωκορίου 16, Αθήνα)

Girly ατμόσφαιρα, πεντανόστιμα γλυκά, ιδιαίτερα ζεστά ροφήματα και αμέτρητα σημεία για φωτογραφίες σε περιμένουν στο κατάστημα Fairytale Athens που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας.

https://www.instagram.com/p/CnmbK0-KgGF

2) Cap Cap (Πανόρμου 26, Αιγάλεω)

To Cap Cap άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το 2012 και κάθε μήνα μεταμορφώνει το σπίτι αλλά και το μενού του. Στον κατάλογό του θα βρεις πληθώρα γευστικών ροφημάτων όπως smoothies, σοκολάτες και τσάι.

https://www.instagram.com/p/ClqXjr4jR4R

3) BubbleTale (Αιόλου 17, Αθήνα)

Αν αγαπάς το τσάι τότε έχεις κάθε λόγο να επισκεφθείς το BubbleTale για να δοκιμάσεις το περίφημο bubbletea.

https://www.instagram.com/p/CjlFAUNIVGL

Το BubbleTale δεν περιορίζεται στα ροφήματα αφού πρόκειται για έναν πολύχρωμο χώρο με marshmallows, γλειφιτζούρια, τριμμένη γκοφρέτα μέσα στο ρόφημα αλλά και καφέδες όλων των ειδών.

Going out the pizza way: 6 spots για να απολαύσεις τις πιο νόστιμες Ιταλικές πίτσες

4) Πορτατιφ (Σίνα 21, Αθήνα)

Το Πορτατίφ είναι ένα μικρό «στολίδι» στο κέντρο της Αθήνας. Το γνωστό cafe- ζαχαροπλαστείο στο Κολωνάκι έγινε ανάρπαστο για τους λάτρεις του κλασικού, των ποιοτικών ροφημάτων και φυσικά των γλυκών. Δοκίμασε την ζεστή σοκολάτα του και συνόδευσέ την με ένα κομμάτι lemon pie ή μιλφέιγ.

https://www.instagram.com/p/Ci7R43XrGmv

5) Fontana Living Well Store (Αιόλου 17, Αθήνα)

Βρίσκεται στο Μοναστηράκι, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας. Το Fontana είναι ο «ναός» των γευστικών και υγιεινών ροφημάτων με τους χυμούς, τα smoothies και τα τσάι του να ξεχωρίζουν.

https://www.instagram.com/p/ClI9Lh5rA3q

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved