Going out the Mexican way: 5 εστιατόρια της Αθήνας για να «ταξιδέψει» ο ουρανίσκος σου στο Μεξικό

Αν είσαι λάτρης της συγκεκριμένης κουζίνας, βρήκαμε όλα τα hot spots στην πρωτεύουσα που αξίζει να επισκεφθείς.

Υποστήριζα ανέκαθεν πως το καλό φαγητό είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή του ανθρώπου. Στα 26 μου χρόνια εξακολουθώ να το πιστεύω με τη διαφορά ότι πλέον καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαίνει η παραπάνω φράση.

Ζούμε σε μια από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις με αμέτρητες επιλογές για brunch, καφέ, φαγητό ή ποτό. Η Μεξικάνικη κουζίνα έχει αναπτυχθεί πολύ στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, συγκεντρώνοντας ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές. Αν λοιπόν ψάχνεις που θα απολαύσεις τα πιο νόστιμα nachos, θεϊκό γουακαμόλε και tacos, έχω βρει για εσένα 5 από τα καλύτερα Μεξικάνικα εστιατόρια στην πρωτεύουσα.

5 Μεξικάνικα εστιατόρια που αξίζει να επισκεφθείς

1) El Catrin, Γλυφάδα

Φοίβης 15, Γλυφάδα

Το El Catrin βρίσκεται στην καρδιά της Γλυφάδας και αποτελεί ένα σοβαρό λόγο για να πας στα Νότια προάστια. Στο κατάστημα θα βρεις όλες τις αγαπημένες μεξικάνικες συνταγές, σε μεγάλες χορταστικές μερίδες και καλές τιμές. Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το φημισμένο burrito και πίστεψέ με η γεύση του, θα σου μείνει αξέχαστη.

https://www.instagram.com/p/CkNhl_Vq7JH

2) Dirty Sanchez, Ψυχικό

Ολυμπιονικών 310, Ψυχικό

Το νέο «στολίδι» του Ψυχικού διαθέτει εξωτερικό και εσωτερικό χώρο που σε ταξιδεύει μακριά από την πρωτεύουσα. Αν είσαι margatita και tacos lover αξίζει να το επισκεφτείς ενώ αν αγαπάς το nightlife επιβάλλεται να πας στο live της Κυριακής με τον Ηλία Μπόγδανο και τους INCO.

https://www.instagram.com/p/ClJBroBLMzs

Going out στα ΒΟΥ-ΠΟΥ: Τα 5 πιο ινσταγκραμικά brunch spots για το Σαββατοκύριακο

3) Chilangos, Μελίσσια

Π. Τσαλδάρη 31, Μελίσσια

Είναι ένα από τα αγαπημένα μου συνοικιακά εστιατόρια, μιας και μένω αρκετά κοντά. Στο Chillangos θα απολαύσεις την πιο νόστιμη σαλάτα με κοτόπουλο, tacos, nachos και πολλά ακόμη γευστικά πιάτα της μεξικανικής κουζίνας.

https://www.instagram.com/p/CbriWDAswAr

4) Anchos, Κηφισιά

Κασσαβέτη 9, Κηφισιά

Το Anchos στην Κηφισιά είναι ένα από τα πιο οικονομικά fast-food εστιατόρια, με ποιότητα και γεύση. Διαθέτει όλα τα signature πιάτα της μεξικανικής κουζίνας εγώ ωστόσο θα σου συνιστούσα να επιλέξεις τα ψημένα tacos ή μια σαλάτα.

https://www.instagram.com/p/CkLKr5uqtMt

5) Chicos Tequileria Mexicana, Χαϊδάρι

Στρ. Καραϊσκάκη 49, Χαϊδάρι

Ένα από τα ωραιότερα μαγαζιά στα Δυτικά προάστια, που συνδυάζει καλές τιμές, ωραίο περιβάλλον και ποιοτικό φαγητό. To Foinikas Cocina Y Cocteleria Mexicana είναι η απόλυτη πρόταση για κάθε ώρα και στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CkS_9euv5kE

Tο μενού του περιλαμβάνει υπέροχα, δημοφιλή πιάτα όπως fajitas, tacos, αλλά και ένα πολύχρωμο open burrito που ειλικρινά αξίζει να δοκιμάσεις.

Πηγή κεντρικής: elcatringr

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved