Going out the Chinese way: 5 spots στην Αθήνα για να ανακαλύψεις την κινέζικη κουζίνα

Τα καλύτερα εστιατόρια για να βιώσεις την απόλυτη γευστική εμπειρία.

Η κινέζικη κουζίνα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παγκοσμίως και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ολοένα και περισσότεροι νέοι άνθρωποι την ανακαλύπτουν και την ερωτεύονται αφού οι γευστικές επιλογές είναι ειλικρινά αμέτρητες.

Η ασιατική κουλτούρα μένει πιστή στις βασικές αρχές της, με τελευταία προσθήκη το πολυαγαπημένο μας sushi, που ξεκίνησε ως μόδα και έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή food trends στη χώρα. Τα noodles, τα bao buns και οι σαλάτες με πάπια είναι μόνο μερικά από τα λαχταριστά πιάτα που μπορείς να δοκιμάσεις με την παρέα σου σε ένα από τα εκατοντάδες εστιατόρια στην καρδιά της πρωτεύουσας.

5 εστιατόρια για να απολαύσεις την Κινέζικη κουζίνα

Ας δούμε λοιπόν, πού θα απολαύσεις το καλύτερο κινέζικο φαγητό στην Αθήνα.

1) East Pearl (Απόλλωνος 2, Αθήνα)

Στην καρδιά της Αθήνας, μια ανάσα από το μετρό του Συντάγματος, στη πιο κεντρική γειτονιά της Αθήνας, το East Pearl σε καλεί να βιώσεις την απόλυτη γευστική εμπειρία. Τα κινέζικα πιάτα του θα ταξιδέψουν τον ουρανίσκο σου και θα σε κάνουν να αγαπήσεις την ασιατική κουζίνα.

https://www.instagram.com/p/CPidhkSKOsk

2) Streetwok (Αιόλου 21, Αθήνα)

Το πιο οικονομικό και νόστιμο fast food στην Αθήνα, βρίσκεται στο Μοναστηράκι. Δοκίμασε noodles με κοτόπουλο και αυγό, vegetarian noodles από λαχανικά και ετοιμάσου να αγαπήσεις την κινεζική κουζίνα.

https://www.instagram.com/p/CjIAQoCsve_

3) BAO BAE (Ιερά Οδός 26)

Αν αγαπάς τα bao buns, το Bao Bae θα γίνει το αγαπημένο σου spot. Tο εστιατόριο προσφέρει μοναδικές γεύσεις Βao Buns σε ένα μενού που υπογράφει ο chef Χρήστος Γλωσσίδης.

https://www.instagram.com/p/CeBgTXqhtpu

Στον Κεραμεικό και πιο συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό, το Bao Bao σε περιμένει για να δοκιμάσεις τα απολαυστικά ασιατικά πιάτα του. Αν αποφασίσεις να το επισκεφθείς μην παραλείψεις να γευτείς μία από τις σπεσιαλιτέ του, που δεν είναι άλλη από bao buns με μοσχάρι ή κοτόπουλο.

Going out στα ΒΟΥ-ΠΟΥ: Τα 5 πιο ινσταγκραμικά brunch spots για το Σαββατοκύριακο

4) Singapore Chinese Restaurant (Κίου 2 και, Σάκη Καράγιωργα, Γλυφάδα)

Το Singapore είναι αναμφίβολα ένας πολύ καλός λόγος για να επισκεφθείς τα νότια προάστια και την Γλυφάδα. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα βγαλμένη από την Άπω Ανατολή, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα δεκάδες γευστικά πιάτα του menu οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

5) China's Fantasy (Δημ. Καμπούρογλου 32, Αθήνα)

H αυθεντική κινέζικη κουζίνα στα καλύτερά της. Το China's Fantasy στο Ψυχικό σε καλεί να ανακαλύψεις μερικά από τα πιο νόστιμα πιάτα του και να χαλαρώσεις σε ένα υπέροχο, ζεστό περιβάλλον.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved