Ετοιμάσου να δεις τον Nicolas Cage ως... Nicolas Cage στο Dead by Daylight

Το Dead by Daylight ενισχύει το ρόστερ του τρόμου και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον έναν και μοναδικό Nicolas Cage.

Το Dead by Daylight ετοιμάζεται για τη συνεργασία που δεν ξέραμε ότι θέλαμε! Ο ένας και μοναδικός Nicolas Cage θα φέρει τα… ταλέντα του και θα γίνει το νέο μέλος στο δημοφιλές survival horror game.

GTA 6: Το Grand Theft Auto 6 μάλλον έρχεται και μάλλον ξέρουμε και πότε (περίπου)

Ο Nicolas Cage θα γίνει αυτός που θέλουμε στο game που δεν ξέραμε ότι θέλουμε

Σε ένα "performance of a lifetime" όπως αποκαλείται, ο φημισμένος ηθοποιός που έχουμε λατρέψει (ή και απορήσει) σε αμέτρητες ταινίες, θα κάνει την εμφάνισή του και στο multiplayer action/horror game, "Dead byDaylight". Τα νέα μας τα έφερε η ίδια η Behavior Interactive η οποία δημοσιοποίησε στα social media ένα teaser για την εισαγωγή του ηθοποιού, που αναμένεται το καλοκαίρι.

"Δεν υπάρχει τίποτα πιο ισχυρό από τη φαντασία… Μπορεί να διαμορφώσει τον ιστό της πραγματικότητας μεταμορφώνοντας όλα όσα νομίζεις ότι ξέρεις" λέει ο Nic στο teaser, ο οποίος θα υποδυθεί τον εαυτό του και θα έχει ρόλο survivor.

"Μετά από αμέτρητα βραβεία και πάνω από εκατό ταινίες που γυρίστηκαν σε όλο τον κόσμο, ο Nicolas Cage τα είχε δει όλα και τα είχε κάνει όλα - ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε", αναφέρει η σύντομη ανακοίνωση στο Eurogamer. "Ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα για τον ρόλο της ζωής του, η ερμηνεία του προκάλεσε το Entity, ένα κακόβουλο ον με ακατανόητη δύναμη. Σύντομα ο ηθοποιός βρέθηκε σε μια απόκοσμη ομίχλη, αναγκασμένος να επιβιώσει από ένα πλήθος τρομακτικών δολοφόνων, πιο θανατηφόρων ακόμα και από τον πιο καυστικό κριτικό κινηματογράφου".

Ο Nicolas Cage δεν είναι η μόνη διάσημη περσόνα που μπαίνει στο διάσημο multiplayer horror game. Άλλοι που έχουν μπει προηγουμένως είναι ο Freddy Kreuger, ο Leatherface, ο Ash Williams του Evil Dead και πολλοί ακόμα, από τον κόσμο της τεχνολογίας μέχρι την K-Pop.

Οι προγραμματιστές του παιχνιδιού, οι οποίοι περιγράφουν την εμφάνιση του Cage ως "την ερμηνεία της ζωής του", λένε ότι θα μάθουμε περισσότερα για τη συμμετοχή του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού στις 5 Ιουλίου.

https://www.instagram.com/p/CsRJ8e0LfVI

Το Dead by Daylight είναι ένα multiplayer videogame δράσης/τρόμου, όπου ένας παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο ενός βάρβαρου και στυγνού δολοφόνου, ενώ οι άλλοι τέσσερις παίζουν ως survivors. Αν πάρεις τον ρόλο του δολοφόνου, ο στόχος σου είναι να θυσιάσεις όσο το δυνατόν περισσότερους survivors μπορείς. Αν είσαι survivor,, ο στόχος σου είναι να συνεργαστείς με τους συμπαίκτες σου για να ξεφύγετε και - το σημαντικότερο - να παραμείνετε ζωντανοί. 

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved