Rockstar

GTA 6: Το Grand Theft Auto 6 μάλλον έρχεται και μάλλον ξέρουμε και πότε (περίπου)

GTA 6: Η Take-Two Interactive μάλλον μόλις μας tease-αρε για το πότε θα έρθει το Grand Theft Auto 6.

Ποιος θα μας το έλεγε ότι τα hints τα σωστά, τα hot, τα hyped, θα μας έρθουν μέσα από μια βαρετή οικονομική αναφορά; Η Take-Two Interactive, η εκδότρια εταιρεία του Grand Theft Auto, άφησε τον πιο δελεαστικό υπαινιγμό για το GTA 6.

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom έγινε speedrun από την πρώτη κιόλας μέρα

GTA 6: Το πιο γκαζιάρικο δέλεαρ

Η publisher Take-Two μόλις δημοσίευσε την αναφορά κερδών της και ενώ πρόκειται για οικονομική αναφορά, υπάρχει ένα κομμάτι που τράβηξε την προσοχή των GTA fans.

Μιλώντας για το μέλλον της, η Take-Two αναφέρει ότι το φορολογικό έτος 2025 είναι μια "πολυαναμενόμενη" χρονιά για την εταιρεία και κάπου εκεί ίσως και να υπαινίχθηκε (αποκλείεται άθελά της) το πότε θα μας φέρει το πολυπόθητο και long-overdue GTA 6. Η αναφορά μιλάει για τα πλάνα και τις προβλέψεις σχετικά με τα (φορολογικά) έτη 2025 και 2026 - το φορολογικό έτος 2025 ξεκινάει τον Απρίλιο του 2024. Διάβασε όμως και μόνη σου για να δεις:

"Κατά το φορολογικό έτος 2025, αναμένουμε να εισέλθουμε σε αυτή τη νέα εποχή με την κυκλοφορία πολλών πρωτοποριακών τίτλων που πιστεύουμε ότι θα θέσουν νέα πρότυπα στον κλάδο μας και θα μας επιτρέψουν να επιτύχουμε πάνω από 8 δισεκατομμύρια δολάρια σε καθαρές κρατήσεις και πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε προσαρμοσμένες απεριόριστες λειτουργικές εισροές (Adjusted Unrestricted Operating Cash Flow). Αναμένουμε να διατηρήσουμε αυτή τη δυναμική, επιτυγχάνοντας ακόμη υψηλότερα επίπεδα λειτουργικών αποτελεσμάτων κατά το φορολογικό έτος 2026 και μετά".

https://www.instagram.com/p/Cp2iEfCA-9m

8 εκατομμύρια σε net bookings; Ναι, είναι το GTA 6.

Για να πετύχει αυτούς τους στόχους, η Take-Two ή θα πρέπει να κάνει μεγάλες εξαγορές ή θα πρέπει να βγάλει τα διπλάσια παιχνίδια απ' ό,τι βγάζει τώρα. Ή να βγάλει ένα τεράστιο… δηλαδή τον πιο μεγάλο της τίτλο.

Το Grand Theft Auto είναι σίγουρα σε αυτήν την κατηγορία και GTA 5 που κυκλοφόρησε το 2013 είναι επισήμως ένα από τα πιο επιτυχημένα videogames όλων των εποχών. Όπως αναφέρει και το IGN, πουλάει μέχρι και σήμερα σταθερά περίπου πέντε εκατομμύρια μονάδες ανά τρίμηνο, όπως έκανε και με το τελευταίο τρίμηνο και ανέβασε έτσι τις συνολικές πωλήσεις του σε 180 εκατομμύρια μονάδες. Μην ξενχάμε βέβαια και το GTA Online που και αυτό εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό παράγοντα εσόδων για την Take-Two.

Η developer εταιρεία Rockstar είχε επιβεβαιώσει πέρυσι πως έχει σε ανάπτυξη το GTA 6, αλλά δεν έχει κρατήσει ενοχλητικά χαμηλό προφίλ σχετικά μ' αυτόν τον τίτλο και δεν έχει δώσει άλλες πληροφορίες μέχρι τώρα.

Αν οι υποθέσεις μας είναι σωστές (που μάλλον είναι), μια πολύ καλή στιγμή για να περιμένουμε το GTA 6 είναι τα Χριστούγεννα του 2024, μιας και οι γιορτές είναι η πιο συνηθισμένη περίοδος κυκλοφορίας για τους AAA τίτλους. Βέβαια, με την πανδημία του COVID-19 που έφερε πάρα πολλές καθυστερήσεις σε πολλές κυκλοφορίες, και η άνοιξη φαίνεται μια καλή περίοδος για hot τίτλους, όπως γίνεται αυτόν τον καιρό με τα The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, το Diablo 4 ή το Star Wars Jedi: Survivor.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved