Πηγή: Nintendo

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom έγινε speedrun από την πρώτη κιόλας μέρα

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom μπορεί να μην έχει καν μία εβδομάδα κυκλοφορίας, αλλά έχει ήδη ένα εντυπωσιακό speedrun.

Μπορεί για τους φυσιολογικούς (ας τους πούμε με αγάπη casual) gamers να μην έχουν προλάβει να ολοκληρώσουν το ολόφρεσκο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom που βγήκε την Παρασκευή. Για τους speedrunners όμως, το Σαββατοκύριακο είναι απλά μια ευκαιρία για… τρέξιμο.

https://www.instagram.com/p/CsSOQyPp_QW

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Οι speedrunners δεν χάνουν καιρό

Στον κόσμο του gaming, η ημέρα κυκλοφορίας είναι μια συναρπαστική στιγμή για τους παίκτες που ανυπομονούν να ξεκινήσουν επικές μάχες και περιπέτειες. Ωστόσο, για μια αφοσιωμένη ομάδα gamers, για τους speedrunners, είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να "σπάσουν" το παιχνίδι με τρόπους που κανείς δεν περιμένει. Καθώς το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom βρίσκεται ήδη στα ράφια από τις 12 του μήνα, οι speedrunners δεν έχασαν χρόνο για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους.

Αν είσαι Nintendo fan και περιμένεις καινούργιο Switch, μάλλον θα περιμένεις κι άλλο

Σύμφωνα με το VGC, ο γνωστός speedrunner του Zelda, gymnast86, έχει ήδη μοιραστεί ένα βίντεο με το εκπληκτικό του κατόρθωμα: την ολοκλήρωση του Tears of the Kingdom σε μόλις 94 λεπτά. Το εν λόγω speedrun ανήκει στην κατηγορία "any percentage" (δηλαδή οι παίκτες δεν χρειάζεται να βρουν κάθε σπόρο Korok, για παράδειγμα) και δεν είχε τη βοήθεια από φιγούρες Amiibo. Μπορείτε εδώ να δείτε το βίντεο του speedrun, αλλά προσέξτε γιατί προφανώς περιέχει μεγάλα spoiler του game.

Με μια πληθώρα νέων tools και mechanics, οι speedrunners περίμεναν με ανυπομονησία την κυκλοφορία ενός από τους μεγαλύτερους τίτλους της Nintendo. Και ενώ το σημερινό ρεκόρ των 94 λεπτών δεν είναι μικρό κατόρθωμα (μία ώρα, 34 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα για να είμαστε ακριβείς), είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καταρριφθεί επανειλημμένα, καθώς οι παίκτες συνεχίζουν να ανακαλύπτουν νέες στρατηγικέ, glitches ή bugs. Μόνο ο χρόνος θα αποκαλύψει το απόλυτο ρεκόρ.

Σπάζοντας τα ρεκόρ στο βασίλειο της Hyrule

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προκάτοχος του Tears of the Kingdom, το Breath of the Wild, κατέχει το εκπληκτικό ρεκόρ speedrun με μόλις 23 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα, το οποίο καταγράφηκε μόλις πριν από λίγους μήνες. Όχι μόνο αυτό, αλλά και ένας πορωμένος παίκτης κατάφερε να ολοκληρώσει το παιχνίδι 50 φορές μέσα σε μία μόνο ημέρα!

Ενώ οι speedrunners αγωνίζονται ενάντια στον χρόνο, ο Eiji Aonuma, ο εγκέφαλος πίσω από το franchise του Zelda, συμβουλεύει τους παίκτες να ακολουθήσουν μια πιο χαλαρή προσέγγιση στο νέο Tears of the Kingdom. Ο Aonuma ενθαρρύνει τους παίκτες να βυθιστούν πλήρως στον μαγευτικό κόσμο της Hyrule, απολαμβάνοντας κάθε περίπλοκη λεπτομέρεια και αποκαλύπτοντας το πλούσιο μωσαϊκό του παιχνιδιού με τον δικό τους ρυθμό.

Αν είσαι και εσύ σαν και εμάς και θες να απολαύσεις τη νέα περιπέτεια του Link, τότε να ξέρεις πως το συνολικό playthrough του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom είναι περίπου πάνω από 65 ώρες.

https://www.instagram.com/p/CsJs99ypDhP

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved