Οι top 5 ατάκες για να τρελάνεις το crush σου

Κάνε τον να μην μπορεί να μείνει λεπτό μακριά σου!

Η τέχνη του flirt είναι δύσκολη, ασαφής, αλλά ταυτόχρονα και απίστευτα γοητευτική. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η, κρίσιμη για όλους, πρώτη εντύπωση και συνομιλία. Το καταλαβαίνουμε απολύτως.

Τον βλέπεις και σε «λούζει» κρύος ιδρώτας, είσαι πιο νευρική από ποτέ άλλοτε, κατακλύζεσαι από μια απερίγραπτη αγωνία και δεν μπορείς να διαχειριστείς αυτά τα συναισθήματα.

Μην ανησυχείς καθόλου, εμείς σου έχουμε τις 5 καλύτερες ατάκες, για να τον καταπλήξεις είτε δια ζώσης, είτε μέσω μηνυμάτων. Αν θέλεις, λοιπόν, να τον κάνεις να μην μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου, δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές. Ας ξεκινήσουμε!

Πώς μπορείς να τον κάνω να μην μένει λεπτό μακριά σου;

Για να πετύχεις τον απώτερο στόχο σου, ο οποίος είναι, φυσικά, να έρθετε πιο κοντά, τότε καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται, όταν βρίσκεσαι κοντά του ή όταν μιλάτε διαδικτυακά. Να είσαι ο αληθινός σου εαυτός, χωρίς να κρύβεις τις ανασφάλειες και τα ελαττώματά σου.

Αξίζεις να αγαπηθείς από τον σωστό άνθρωπο, για αυτό ακριβώς που είσαι στην πραγματικότητα. Μην προσποιείσαι και αφέσου ελεύθερη, χωρίς να καταπιεστείς λεπτό όταν βρίσκεσαι κοντά του.

Ωστόσο, ο λόγος για τον οποίο βρίσκεσαι εδώ, είναι οι 5 καλύτερες ατάκες για να τον φλερτάρεις με τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο και πιστεύουμε πως έφτασε (επιτέλους) η στιγμή για να τις ανακαλύψεις. Πιάσε χαρτί και στυλό και άρχισε να σημειώνεις πολύ προσεκτικά!

1. Βάζω στοίχημα πως χαμογέλασες, έστω και λίγο, μόλις είδες το όνομα του προφίλ μου να εμφανίζεται στις ειδοποιήσεις του κινητού σου.
2. Ας παίξουμε ένα παιχνίδι! Αν κερδίσω, θα σε βγάλω έξω, ενώ αν κερδίσεις εσύ, τότε θα κεράσεις εσύ.
3. Οπότε τώρα που μου έστειλες και τον αριθμό του τηλεφώνου σου...τι έπεται;
4. Πιστεύεις στον έρωτα με το πρώτο μήνυμα ή πρέπει να σου στείλω ένα ακόμα;
5. Σου το εγγυώμαι δεν σε φλερτάρω ακριβώς...απλώς είμαι παραπάνω ευγενική σε κάποιον που είναι απίστευτα γοητευτικός.

Εμείς δεν έχουμε παρά να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μας και να θυμάσαι πως ότι είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει. Εσύ δεν έχεις παρά να είσαι ο εαυτός σου και να είσαι ανοιχτή στην αγάπη (η οποία πάντα νικά), παραμένοντας πιστή στις αξίες σου και στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved