Πώς θα κερδίσεις το αγόρι των ονείρων σου;

Κέρδισε τον με 5 απλά βήματα

Κορίτσι μου αρχικά θέλω να σου ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία, επιτυχίες, χαρές, όμορφες στιγμές και να κλέψεις πολλές καρδιές. Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο σημαίνει ότι είσαι τσιμπημένη με ένα αγόρι που προσπαθείς να κερδίσεις. Πολλές φορές είναι δύσκολο.

Αρχικά πρέπει να σε προσέξει, μετά πρέπει να βρεις τον σωστό τρόπο να τον προσεγγίσεις και να τον κάνεις να υποκύψει στην γοητεία σου. Πως θα το κάνεις αυτό;

Προσπάθησε να βρεις κοινούς γνωστούς για να βρεθείτε “τυχαία” στην ίδια παρέα.

Όταν το καταφέρεις το πιο σημαντικό από όλα είναι να είσαι ΑΝΕΤΗ. Προσπάθησε να είσαι χαλαρή να είσαι ο εαυτός σου. Μόνο αν είσαι ο εαυτός σου θα τον κερδίσεις. Αν και πάλι δεν τα καταφέρεις, δεν ταιριάζετε.

Ιδανική περίσταση για να έρθετε πιο κοντά είναι ένα πάρτι. Ντύσου, στολίσου αλλά μην είσαι υπερβολικά sexy σε κανένα αγόρι δεν αρέσει. Ξεκίνα να τον κοιτάς και να χορεύει άνετα με τις φίλες σου. Θα σε πλησιάσει είναι σίγουρο. Χόρεψε μαζί του και μετά γύρνα στην παρέα σου. Θα τον τρελάνεις σίγουρα. Πρέπει να του δείξεις ότι είσαι ανεξάρτητη ότι η προτεραιότητα σου είναι οι φίλες σου και ότι δεν είσαι κολλημένη πάνω του.

Αν αλλάξετε αριθμό περίμενε μια μέρα να στείλει μήνυμα. Αν δεν το κάνει στείλε εσύ την επόμενη μέρα. Είμαστε χαλαρές και όχι κομπλεξικές. Δεν είναι κακό να επικοινωνήσεις εσύ μαζί του. Μην ξεροσταλιάζεις πάνω από το τηλέφωνο με πείσμα και εγωισμό μέχρι να χτυπήσει. Στείλε!

Πρόσεχε όμως μην χάσεις το μέτρο και αρχίσεις και στέλνεις χωρίς σταματημό. Γιατί είναι πολύ πιθανό να τον τρομάξεις.

Δεν λέω άλλα. Μετά από αυτά τα βήματα αν όντως ταιριάζετε θα είστε μαζί

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved