Η απεγνωσμένη ανάρτηση της Hailey Baldwin για τα επεισόδια στο Σικάγο που πρέπει να δεις

Δες τι ανέβασε η σύζυγος του Justin Bieber

Θύματα για μία ακόμη φορά θρηνεί η Αμερική, μετά την «επίθεση» με όπλο στο νοσοκομείο Mercy, του Σικάγο. Ένας 32χρονος άνδρας, πήρε το όπλο του και σκότωσε –χωρίς λόγο και αιτία- τρεις ανθρώπους, ανάμεσα σε αυτούς κι έναν αστυνομικό, που έσπευσε στο μέρος, προκειμένου να δει τι συμβαίνει.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο νοσοκομείο εκείνη τη στιγμή, ο James Gray, ανέφερε στις αρχές πως ο δράστης δεν ήταν στα καλά του, μιας και φαινόταν να πυροβολεί τυχαία ανθρώπους. Μέσα στα θύματα που σκότωσε, προστέθηκε λίγο αργότερα και ο ίδιος, ο οποίος όμως δεν είναι σαφές εάν έπεσε από τα πυρά των αστυνομικών ή αν αυτοκτόνησε.

Η Hailey Baldwin-Bieber, φάνηκε να είναι απεγνωσμένη με την αλόγιστη χρήση των όπλων στην Αμερική και στο Instagram της, ξέσπασε ανεβάζοντας ένα μήνυμα σχετικά με την οπλοχρησία.

«Λυπάμαι πολύ για το Σικάγο. Δεν μπορώ να καταλάβω πόσες ζωές έχουν χαθεί άδικα εξαιτίας της χρήσης όπλων. Χρειαζόμαστε απεγνωσμένα άμεσο έλεγχο της οπλοχρησίας σε αυτήν τη χώρα, προκειμένου να σώσουμε αθώες ζωές. Αρκετά πιά».

https://www.instagram.com/p/BqYOC0OBYZy/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved