Invision

H Rosalía και ο Rauw Alejandro χώρισαν μετά από 3 χρόνια σχέσης

H Rosalía και ο Rauw Alejandro αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Η Rosalia και ο Rauw Alejandro ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Hollywood. Οι δύο καλλιτέχνες ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο όλα δείχνουν ότι αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας.

Πηγές αναφέρουν στα ξένα μέσα ότι παρά την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, συμφώνησαν από κοινού να λύσουν τον αρραβώνα τους. Η Rosalia και ο Alejandro ήρθαν κοντά τον Αύγουστο του 2021 και δημοσιοποίησαν τη σχέση τους τους τον επόμενο μήνα με τρυφερά posts στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Μάρτιο του 2022, η Ισπανίδα superstar αποκάλυψε ότι είχε κάνει τατουάζ το «RR» στο πόδι της, αναφέροντας στην Teen Vogue ότι είχε ενημερώσει τον Alejandro ότι θα έκανε τατουάζ με τα αρχικά που μοιράζονται και οι δύο (το επίθετο του Alejandro είναι Ruiz).

Λίγο αργότερα ο Alejandro αποκάλυψε ότι χτύπησε το «Rosalia» πάνω από τον αφαλό του. Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους «Beso», στο οποίο αποκάλυψαν τον αρραβώνα τους.

Η Rosalía και ο Rauw Alejandro ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους έτσι όπως δε φαντάζεσαι

«Φυσικά, η καριέρα μου είναι εξαιρετικά σημαντική στη ζωή μου, αλλά ταυτόχρονα, στη ζωή μου, είσαι ο σύντροφός μου και όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα», δήλωνε η Rosalia πριν λίγους μήνες.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved