Η μέρα που έγινα η μεγαλύτερη fan της Rosalía - Η Teen Queen μιλά για το νέο music obsession

Save the Date: 20 Ιουνίου 2023. Η ROSALIA προσγειώνεται από το FYP του TikTok σου, στη σκηνή του RELEASE ATHENS, για το πιο «τώρα που συμβαίνει» show της χρονιάς.

Ποιος δεν χόρεψε το 2020 το «TKN», το οποίο έκανε τους πάντες να αναρωτηθούν ποια είναι η κοπέλα που έκανε τον Travis Scott να τραγουδήσει Ισπανικά; Προσωπικά, το obsession ξεκίνησε την ημέρα που ο metal head κολλητός μου, έβαλε στο αμάξι να παίξει το «La Fama» (ναι υπάρχουν και τέτοιοι μεταλάδες). Πολιτισμικό σοκ ολίγων δευτερολέπτων. Γιατί ένας fan των Slipknot ακούει Rosalia; O Weeknd είναι αυτός;

Αυτό το είδος χορού κρατά σε φόρμα τη Rosalía - Είσαι έτοιμη για χορογραφία;

Εμένα γιατί μου αρέσει αυτή η φάση; Αυτό ήταν, λοιπόν, follow Ροζαλία TikTok & Insta. Album MOTOMAMI, ακουστικά και σχολή. Μέσα σε μία εβδομάδα έχω μάθει όλα τα χορευτικά και τραγουδάω ισπανικά καλύτερα από αγγλικά. Τέτοια προσήλωση ούτε σε περίοδο Πανελληνίων (Μάνα αν το διαβάζεις είναι αστείο #νοτ).

Και φτάνουμε στο TikTok. Αγαπημένο κεφάλαιο. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η Motomami στέφθηκε η απόλυτη queen του αλγορίθμου. Δεν υπάρχει περίπτωση να scrollάρεις και να μην ακoύσεις «Saoko», «Chicken Teriyaki» και «Despechá». Ξέρω πως έχεις μάθει όλα τα TikTok trends, από τον χορό του «Bizcochito» μέχρι και το μάσημα τσίχλας a la Rosalía. Εδώ το έκανε το απόλυτο ''it girl'', Βella Hadid, εμείς δεν θα το κάνουμε; Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό.

Μετά τον θρίαμβο στα Latin Grammy Awards, το πολυσυζητημένο performance στο fashion show του Louis Vuitton, τα δύο φετινά Grammys και τώρα το νέο κομμάτι που ξεφεύγει από τα ρέγκε και φλαμένκο στοιχεία της Rosalía, είναι σίγουρο πως η momi θα είναι στη ζωή μας και το 2023 (στη δική μου σίγουρα).

https://www.instagram.com/p/CnpgEBOvOGv

Για εμάς τους fans έχει αποδείξει το ταλέντο και τις δυνατότητες της φωνής της με την απίθανη εκτέλεση του «La Fama» στα 40 Music Awards 2022, την εκπληκτική live ερμηνεία του ''La Combi Versace'' στην περσινή της περιοδεία και το μεγάλο, προσωπικό μου κόλλημα το “G3 N15”. Και το καλύτερο; Όλα αυτά θα τα δούμε το καλοκαίρι! Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το full lineup και με βλέπω να τρέχω πέρα δώθε στις σκηνές.

Χορός, τραγούδι, Rosalía + bonus Cardio;

Εξεταστική Ιουνίου, τα λέμε τον Σεπτέμβρη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved