Η Έλενα Τσαγκρινού ζει ένα παραμύθι μετά την πρόταση γάμου του συντρόφου της Dj Stephan

Tον τελευταίο καιρό η Έλενα Τσαγκρινού βιώνει μεγάλες ευχάριστες αλλαγές στη ζωή της. Έβγαλε καιινούργιο τραγούδι, παντρεύεται και έχουν φουντώσει οι φήμες εγκυμοσύνης.

Την Έλενα Τσαγκρινού τη γνωρίσαμε αρχικά από τη συμμετοχή της στο Ελλάδα έχεις ταλέντο το 2009 ενώ αργότερα έγινε η frontwoman του συγκροτήματος Otherview. Παρ' όλα αυτά η ίδια από το 2018 κάνει solo καριέρα ενώ εκπροσώπησε και την Κύπρο στη Eurovision το 2021.

Η σχέση της με τον Dj Stephan και το νέο της τραγούδι

Aν και η πιο γνωστή σχέση της νεαρής τραγουδίστριας μέχρι τώρα ήταν η σχέση της με τον επίσης τραγουδιστή Mike, η ίδια τον τελευταίο χρόνο είναι σε σχέση και πολύ ερωτευμένη με τον Dj Stephan, o οποίος είναι και παραγωγός της.

Πριν από ένα μήνα, μάλιστα η νεαρή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι στο οποίο παραγωγός είναι ο σύντροφός της ενώ μαζί έχουν γράψει και τους στίχους.

Οι δυο τους τον περασμένο Οκτώβριο μίλησαν στην κάμερα του Happy Day και εκείνος δήλωσε για την Έλενα Τσαγκρινού: «Δεν φαίνεται ότι είμαστε ερωτευμένοι; Αυτό που ξεχώρισα σίγουρα στην Έλενα είναι ο χαρακτήρας της. Έχει την καλύτερη φωνή της Ελλάδας. Δεν τη ζηλεύω καθόλου. Πιστεύω πολύ σε εκείνη, προσπαθούμε για το καλύτερο και θέλω για εκείνη το καλύτερο. Συνέχεια μου ζητάει τη συμβουλή μου για το τι θα φορέσει, όπως κάνω κι εγώ».

Η τραγουδίστρια παίρνοντας τότε τον λόγο μίλησε για τον πώς αποφάσισαν να συγκατοικήσουν από την αρχή ενώ είχε αφήσει ανοιχτό και το ενδεχόμενο ενός γάμου. Χαρακτηριστικά είχε πει: «Έχουμε πει ότι είναι καλό να γνωρίζεις έναν άνθρωπο από την αρχή, για να μάθεις τον χαρακτήρα του. Για μένα πρέπει να ξέρεις από την αρχή αν ταιριάζεις ή όχι με κάποιον».

Και το επόμενο βήμα δεν άργησε να έρθει για εκείνους αφού πριν λίγες μέρες ο Dj Stephan σε ένα live του της έκανε πρόταση γάμου.

https://www.instagram.com/p/Cur4hYLMT-d/

Οι φήμες για εγκυμοσύνη

Οι αλλαγές για την Έλενα Τσαγκρινού δεν σταματούν όμως εδώ, αφού η ίδια άφησε τα μαλλιά της στο φυσικό τους μάκρος επιλέγοντας ένα πιο σοκολατί χρώμα το οποίο κατά γενική ομολογία της πάει πολύ.

Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να φουντώνουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης χωρίς ωστόσο η ίδια ή ο Dj Stephan να έχουν επιβεβαιώσει ακόμα κάτι. Ενδεχομένως και η πρόταση γάμου χρονικά να έγινε αυτή την περίοδο γι' αυτόν τον λόγο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved