Έλενα Τσαγκρινού: Εκθαμβωτική στην πρόβα στο Ρότερνταμ για τη Eurovision(+vid)

Τα προγνωστικά τη θέλουν στην τελική δεκάδα!

Βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά πια από τους δύο ημιτελικούς του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision και πρέπει να παραδεχτούμε πως τα τραγούδια που θα ακουστούν θα ταράξουν τα μουσικά δεδομένα.

Μια από τις πολυσυζητημένες εμφανίσεις αλλά και ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του διαγωνισμού για αυτή τη χρονιά είναι το «El Diablo», ένα κομμάτι που θα ερμηνεύσει η Έλενα Τσαγκρινού εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Μέχρι στιγμής, οι Eurofans θέλουν την Έλενα να σκαρφαλώνει στην τελική δεκάδα και πια είναι βέβαιο πως θα περάσει χωρίς μεγάλη δυσκολία στον μεγάλο τελικό. Αν μας ρωτάς, είναι η καταλληλότερη καλλιτέχνιδα για να ερμηνεύσει το τραγούδι αυτό και είμαστε σίγουρες πως θα χαρίσει στην Κύπρο μια πολύ καλή θέση.

Πώς τα ξέρουμε όλα αυτά; Η καλλιτέχνιδα έβαλε φωτιά στη σκηνή του Ρότερνατμ της Ολλανδίας όπου εμφανίστηκε για να κάνει την καθιερωμένη πρόβα, πριν τους ημιτελικούς. Ναι, η Έλενα είναι μια πραγματική θεά και αν κρίνουμε από τις πρόβες, η επίσημη εμφάνισή της θα αναστατώσει όλους τους φανατικούς και μη, της Eurovision.

Δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις και ρίξε μια ματιά στη gallery για τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της επί σκηνής.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved