Δε θα πιστέψεις ποιο είναι το απίστευτο ρεκόρ που «έσπασε» η Έλενα Τσαγκρινού

Κατάφερε το ακατόρθωτο σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Η νέα επιτυχία της Έλενας Τσαγκρινού ακούει στο όνομα «El Diablo» και φυσικά αναφερόμαστε στο νέο hit της εποχής. Όλοι μιλούν γι' αυτό το τραγούδι σε παγκόσμια κλίμακα και μάλιστα, έχουν λόγο να υποστηρίζουν πως πρόκειται για ένα κομμάτι που θα φέρει την Κύπρο, αν όχι στην πρώτη θέση του διαγωνισμού της Eurovision, σε μια από τις πρώτες.

Το τραγούδι, με την υπογραφή των παγκοσμίου φήμης δημιουργών Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision και κυκλοφορεί από την Panik Record αγαπήθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή από το ευρωπαϊκό κοινό.

https://www.instagram.com/p/CIAksT8BBmW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από τα αμέτρητα θετικά σχόλια στα social media από θαυμαστές και εκτός από τα εξαιρετικά reviews, το «El Diablo» είναι σταθερά το Νo1 στο Apple Music και το iTunes σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς επίσης και σε υψηλές θέσεις των digital charts σε Σουηδία, Νορβηγία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Όσο για το music video- το οποίο είναι σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη- με τη δυναμική χορογραφία της Chali Jennings και τις εκπληκτικές δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη, είναι στις πρώτες θέσεις των Trends του YouTube και ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο views σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

https://www.instagram.com/p/CLJgjW4BjVS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μέσα σε μόλις έξι ημέρες η Έλενα Τσαγκρινού… «έσπασε» το φράγμα του 1 εκατομμυρίου views στο YouTube, παραμένοντας σταθερά στις πρώτες θέσεις των Trends.

Άκουσε ξανά το «El Diablo» και δες το καθηλωτικό music video παρακάτω:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved