Joel Cederberg: Ανακρίνουμε τον κούκλο πρωταγωνιστή της ταινίας «Περιμένοντας τη Νονά»

Θα λατρέψεις τον Joel Cederberg!

Είναι Παρασκευή και για να σου φτιάξουμε τη διάθεση ακόμα περισσότερο, ανακρίναμε τον Joel Cederberg, τον κούκλο Σουηδό ηθοποιό που σίγουρα λάτρεψες μέσα από την ταινία «Περιμένοντας τη Νονά» του Νίκου Ζαπατίνα.

Ο Joel είναι σήμερα 31 ετών και έχει γεννηθεί στη Σουηδία! Μιλήσαμε για την εμπειρία των γυρισμάτων στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Νάξο κι εκεί ο Joel μας απάντησε με ειλικρίνεια για το τι του άρεσε πιο πολύ στη χώρα μας:

«Είναι δύσκολο να επιλέξω. Δεν νομίζω ότι μπορώ να πω ότι μου άρεσε μόνο ένα πράγματα. Έχω ολόκληρη λίστα: Κυρίως ότι οι άνθρωποι είναι τόσο φιλικοί και φιλόξενοι, το φαγητό είναι φανταστικό, ο καιρός πολύ καλύτερος από εκείνον της Σουηδίας ή της Γερμανίας και δεν μπορώ να παραλείψω το συνεργείο και τους υπόλοιπους ηθοποιούς της ταινίας μας».



Ο Joel, στο ξεκίνημα της ενήλικης ζωής του έκανε μια εντελώς αντικαλλιτεχνική καριέρα, κάνοντας ένα πέρασμα από το στρατό και το διπλωματικό σώμα.

Αυτό που ήθελα να μάθω, είναι αν υπήρξε κάτι από την εμπειρία του πριν την υποκριτική που τον βοήθησε να γίνει καλύτερος ηθοποιός! Κι εκείνος, παραδέχεται πως του έχει κρατήσει κάτι πολύ σημαντικό:

«Πειθαρχία και κάτι ακόμα: Στη Ρωσία που η εκπαίδευση ήταν σκληρή έμαθα ρώσικα. Χάρη σε εκείνη την εκπαίδευση, μαθαίνω γλώσσες πιο εύκολα, οπότε αυτό ήταν σημαντικό για να μάθω γρήγορα και τα Ελληνικά για την συμμετοχή μου στην Νονά»!

Αν πάλι αναρωτιέσαι από πού αλλού θυμάσαι τον ξανθό κούκλο, ίσως από τα καυτά φιλιά που αντάλλασσε με την Demy στο βίντεοκλιπ για το τραγούδι «Κύμα Καλοκαιρινό»! Την χημεία ανάμεσά τους εύκολα την καταλαβαίνεις, τι έχει να πει ο Joel για την Demy;

«Δεν γνώριζα την Demy πριν τα γυρίσματα του ‘Περιμένοντας τη Νονά’. Ανησυχούσα μήπως είναι ντίβα αλλά με διέψευσε. Είναι τόσο προσγειωμένη και με πολύ χιούμορ. Ήταν υπέροχα τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ. Δεν είναι μόνο υπέροχη τραγουδίστρια αλλά και εξαιρετική ηθοποιός».



Κλείνοντας, ήθελα να μάθω ποιο ήταν το πιο σημαντικό μάθημα που πήρε ο Σουηδός ηθοποιός από τη συμμετοχή του στην ταινία του Νίκου Ζαπατίνα! Κι ο Joel τα είπε όλα μέσα σε λίγες γραμμές:

«Έμαθα να είμαι πάντα προετοιμασμένος και να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Όταν είχα μια ιδέα για την ταινία, την μοιραζόμουν με τον Νίκο και πολλά από όσα είπαμε, τελικά μπήκαν στην ταινία. Τις λίγες φορές που κάποια ιδέα μου δεν άρεσε, ο Νίκος απλά μου έλεγε Όχι, δεν θα το κάνουμε αυτό Joel και προχωρούσαμε»!



Μάθε περισσότερα για τον Joel εδώ: http://www.joelcederberg.com/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved