Η Ιφιγένεια Τζόλα και η αδερφή της Ρενέ σε #nightout mood μετά από καιρό

Η Ιφιγένεια Τζόλα μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με την αδερφή της Ρενέ όπως θα δεις και από την τελευταία τους ανάρτηση.

Η Ιφιγένεια Τζόλα, την οποία απολαμβάνουμε τα τελευταία δύο χρόνια στον ρόλο της Βασιλικής στη «Γη της ελιάς» έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, την Ειρήνη (ή αλλιώς Ρενέ), η οποία της μοιάζει καταπληκτικά.

Η σχέση της με την αδερφή της

Η Ιφιγένεια και η Ρενέ, πέραν του ότι μοιάζουν εξωτερικά, απολαμβάνουν να περνούν και διάφορες στιγμές μαζί, ειδικά όταν τους το επιτρέπουν και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις αφού η μεν Ιφιγένεια μοιράζει το χρόνο της στην Αθήνα και την Κύπρο λόγω των γυρισμάτων και η δε αδερφή της είναι αεροσυνοδός.

Αυτή την φορά οι δυο τους απόλαυσαν τo βράδυ τους νυχτοπερπατώντας στην Αθήνα, περνώντας πρώτα από γνωστό εστιατόριο - μπαρ της περιοχής και απολαμβάνοντας αργότερα μαζί μ' έναν ακόμα φίλο τους μια θεατρική παράσταση.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ιφιγένεια Τζόλα έχει αναφερθεί στην αδερφή της δηλώνοντας: «Έχω μία μεγαλύτερη αδελφή, τη Ρενέ, με την οποία είμαστε πολύ κοντά. Είναι έναν χρόνο μεγαλύτερη, αεροσυνοδός και το στήριγμά μου σε κάθε δυσκολία. Ό,τι και να κάνουμε θα είμαστε πάντα η μία δίπλα στην άλλη».

https://www.instagram.com/p/CP5PcC3grV1

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved