Η Ιφιγένεια Τζόλα ξεκίνησε να μετράει «μπάνια» & αυτά είναι όλα τα ιδιαίτερα μαγιό που έχει φορέσει

Η Ιφιγένεια Τζόλα που πρωταγωνιστεί στην «Γη της ελιάς» είναι το απόλυτο κορίτσι του καλοκαιριού κι αυτό αποκαλύπτουν όλες τις οι φωτογραφίες από την παραλία.

Η Ιφιγένεια Τζόλα που και φέτος απολαμβάνουμε στη «Γη της ελιάς» είναι fan του καλοκαιριού κι αυτό αποδεικνύουν οι πολλές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς στα social media της.

Μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός ενημέρωσε πρόσφατα και τους followers της πως έκανε το πρώτο της μπάνιο σε παραλία της Κύπρου εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την καλοκαιρινή περίοδο για την ίδια.

https://www.instagram.com/p/CsOeZoJMki0

Η πιο μεγάλη της θαυμάστρια

Η νεαρή ηθοποιός είναι πολύ καλή φίλη με την ανερχόμενη τραγουδίστρια Αναστασία. Οι δυο τους βρέθηκαν πρόσφατα σε συναυλία που έδωσε η δεύτερη στην Κύπρο ενώ τραγούδησαν και μαζί πάνω στην σκηνή κάποιες από τις επιτυχίες της Αναστασίας.

https://www.instagram.com/p/Cr62f56tOQh

Τα δύο νεαρά κορίτσια στηρίζουν η μία την άλλη, όχι μόνο στις προσωπικές τους στιγμές αλλά όπως φαίνεται και στα social media αφού όποτε δημοσιεύει κάτι η μία η άλλη είναι η πρώτη που θα κάνει like και κάποιο σχόλιο.

Έτσι, στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ιφιγένεια από το πρώτο της μπάνιο, η Αναστασία ήταν η πρώτη που έκανε σχόλιο.

Screenshot-(113).png

Τα beach looks της Ιφιγένειας που ξεχωρίσαμε

Όπως φάνηκε και από την τελευταία της ανάρτηση η Ιφιγένεια είναι ένα φρέσκο κορίτσι που επιλέγει οι εμφανίσεις της πάντα να έχουν χρώμα. Το μαγιό που επέλεξε να βάλει για το πρώτο της μπάνιο ήταν σε μπλε απόχρωση ενώ είχε ρίγες σε μεταλλικό πράσινο χρώμα.

Αντίστοιχα και στις εμφανίσεις της που ξεχωρίσαμε πιο κάτω, βλέπουμε πως τα μαγιό που επιλέγει χαρακτηρίζονται από glitter, λάμψεις, χρώματα και ιδιαίτερα κοψίματα ή δεσίματα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved