Η Ιφιγένεια Τζόλα μας θύμισε τα παιδικά μας χρόνια με τη φωτογραφία που δημοσίευσε από τα γυρίσματα

Η Ιφιγένεια Τζόλα αγαπάει τα ζώα κι αυτό φαίνεται από τις δημοσιεύσεις της στο Instagram. Με ένα συγκεκριμένο ζωάκι όμως δέθηκε πιο πολύ.

Η Ιφιγένεια Τζόλα που απολαμβάνουμε στη Γη της ελιάς, πέρα από ένα χαμογελαστό, γεμάτο ενέργεια κορίτσι της ηλικίας της, φαίνεται πως έχει και μεγάλη αδυναμία στα ζώα και αυτό θα το καταλάβεις κάνοντας μια περατζάδα από το Instagram της.

Η Ιφιγένεια Τζόλα έχει alter ego και δεν είναι άλλη από την αδερφή της Ρενέ

Η αγάπη της για τα ζώα και οι φωτογραφίες μαζί τους

Αν νομίζεις, βέβαια πως στην Ιφιγένεια αρέσουν μόνο τα ζωάκια, τα οποία έχουμε συνηθίσει να έχουμε πιο εύκολα για κατοικίδια, όπως είναι ο σκύλος ή η γάτα, κάνεις μεγάλο λάθος. Η ίδια στο προφίλ της στο Instagram έχει φωτογραφίες με άλογα, με γαϊδουράκι ακόμα και με καμήλα.

Η νεαρή ηθοποιός είναι πολύ ευαισθητοποιημένη όσον αφορά τα ζώα και στις περισσότερες αναρτήσεις της γράφει πως είναι κι αυτά πλάσματα που έχουν αισθήματα, δίνουν πολλή αγάπη στον άνθρωπο και το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς προς αυτά.

https://www.instagram.com/p/Csl0uFUMm2R

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Ιφιγένεια θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια και η αλήθεια είναι ότι μας θύμισε κι εμάς τα δικά μας. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από το backstage των γυρισμάτων με την ίδια να έχει στην αγκαλιά της ένα παπάκι. Όπως ανέφερε στην λεζάντα, το παπάκι αυτό, που μάλλον βρέθηκε τυχαία στην περιοχή, της θύμισε το δικό της παπάκι αφού κι εκείνη μικρή - όπως και πολλοί από εμάς - είχε ένα σαν κατοικίδιο. Μάλιστα, δήλωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας πως ο «Πάπος» της της λείπει πολύ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved