Η Ιφιγένεια Τζόλα αν δεν ήταν ηθοποιός θα ήταν travel blogger - Οι μαγικές εικόνες από την Τουρκία

Η αγαπημένη ηθοποιός ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη και την Καππαδοκία και μοιράστηκε υπέροχες εικόνες με τους followers της.  

H Ιφιγένεια Τζόλα, που πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς», καταφέρνει με κάθε τρόπο και κατά συχνά χρονικά διαστήματα να μας μαγνητίζει όχι μόνο με την αδιαμφισβήτητη ομορφιά της, αλλά και με τις εντυπωσιακές εικόνες που μοιράζεται με τους followers στα social media της από τα αξιοζήλευτα ταξίδια, που πραγματοποιεί. Αυτή τη φορά η γνωστή ηθοποιός επέλεξε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα στη μαγευτική Κωνσταντινούπολη και την Καππαδοκία, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες και video στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα σχόλια να «παίρνουν» φωτιά.

https://www.instagram.com/p/CrQNIEzsxKB

Η Ιφιγένεια Τζόλα σού δείχνει πώς να φορέσεις τώρα τη φούστα με τα sneakers

Η Ιφιγένεια Τζόλα στην Κωνσταντινούπολη και την Καππαδοκία

https://www.instagram.com/p/CrI_jxFsItj

Η ίδια δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για τα ταξίδια ανεβάζοντας φωτογραφίες μεταξύ άλλων από τη Σαντορίνη, τη Μάνη, την Κύθνο, την Κύπρο, αλλά και τη Σκωτία. Έτσι, στο πλούσιο φωτογραφικό της ύλικο ήρθαν να προστεθούν και εικόνες με «άρωμα» Ανατολής από την Τουρκία.

Στο ταξίδι αυτό, φυσικά, η Ιφιγένεια Τζόλα δεν ήταν μόνη. Είχε μαζί την αδελφή της, Ρενέ, που είναι το alter ego της και η καλύτερή της φίλη, καθώς επίσης και τον καλό της φίλο, Άγγελο Χατζηκυριάκο, αλλά και τη συμπρωταγωνίστριά της στη Γη της Ελιάς, Ζωή Γεράζη.

Η λατρεία της Ιφιγένειας για την αδελφή της, Ρενέ

https://www.instagram.com/p/CoFeDknsgvy

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ιφιγένεια Τζόλα έχει αναφερθεί στην αδερφή της, με την οποία ταξιδεύουν συνεχώς μαζί, δηλώνοντας: «Εχω μία μεγαλύτερη αδελφή, τη Ρενέ, με την οποία είμαστε πολύ κοντά. Είναι έναν χρόνο μεγαλύτερη, αεροσυνοδός και το στήριγμά μου σε κάθε δυσκολία. Ό,τι και να κάνουμε θα είμαστε πάντα η μία δίπλα στην άλλη». Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρενέ έχει συμμετάσχει παρελθοντικά και στη σειρά «Το Νησί», όπως και στο «Έχω ένα μυστικό», όπου η Ιφιγένεια ενσάρκωσε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην παιδική της ηλικία.

Η Ιφιγένεια δημοσίευσε ένα video στο TikTok, στο οποίο φαίνεται να περνάει καλά με φόντο την Αγία Σοφία, ενώ στο προφίλ της στο Instagram προστέθηκε και ένα, ομολογουμένως, εντυπωσιακό post από τη Βασιλική Κινστέρνα, τη μεγαλύτερη δεξαμενή νερού της Κωνσταντινούπολης, η οποία χτίστηκε για δεύτερη φορά το 542 μ.Χ. ύστερα από την ολοκληρωτική καταστροφή της. Παρόλα αυτά, η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να μη μείνει στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, επιλέγοντας γνωστό κατάλυμα με ethnic στοιχεία για τη διαμονή της στη γειτονική χώρα.

Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε να συνεχίσει να ταξιδεύει, να περνάει καλά και να μας χαρίζει εικόνες, που «κόβουν» την ανάσα και μας παρασύρουν σε ταξιδιωτικούς ρυθμούς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved