Η Ιφιγένεια Τζόλα έχει alter ego και δεν είναι άλλη από την αδερφή της Ρενέ

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της ελιάς» έχει αδυναμία στην αδερφή της και η ομοιότητά τους είναι άκρως εντυπωσιακή.

H Ιφιγένεια Τζόλα υποδύεται την Βασιλική στη δημοφιλή σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς». Η νεαρή ηθοποιός μένει πλέον στην Κύπρο για τις ανάγκες των γυρισμάτων και κάθε φορά που έρχεται στην Αθήνα περνά ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

H Ρενέ Τζόλα είναι το alter ego της Ιφιγένειας

H 22χρονη ηθοποιός έχει μια αδερφή την Ειρήνη (Ρενέ) Τζόλα, με την οποία είναι πολύ δεμένες. Στο παρελθόν η Ρενέ έχει παίξει στο «Νησί» αλλά και στη σειρά «Έχω ένα μυστικό» όπου η Ιφιγένεια Τζόλα ενσάρκωσε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην παιδική της ηλικία. Αυτή την περίοδο η 25χρονη Ρενέ εργάζεται ως αεροσυνοδός.

https://www.instagram.com/p/Ckbm8IzMoZ_

Οι δύο κοπέλες μοιάζουν πολύ εμφανισιακά και άνετα κάποιος θα μπορούσε να τις μπερδέψει. Όταν τους το επιτρέπει το επιβαρυμένο πρόγραμμά τους οι αδερφές Τζόλα διασκεδάζουν με την ψυχή τους και αναπληρώνουν τον χαμένο χρόνο.

Η τρυφερή αφιέρωση της Ιφιγένειας για τα γενέθλια της αδερφής της

Πριν λίγα 24ωρα η Ρενέ Τζόλα γιόρταζε τα 25α γενέθλιά της και δέχθηκε την πιο γλυκιά αφιέρωση από την αδερφή της.

https://www.instagram.com/p/CoFeDknsgvy

«Σήμερα έχει γενέθλια ένας από τους πιο σημαντικούς και ξεχωριστούς ανθρώπους στη ζωή μου, το στήριγμα μου σε όλα. Χρόνια πολλά αγαπημένη μου αδερφή. Θα είμαι δίπλα σου σε όλα. Sweet 25 my alter ego 🎉🎂 Love u!!!», έγραψε η Ιφιγένεια Τζόλα στο Instagram δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες με την αδερφή της.

H Ιφιγένεια Τζόλα συνάντησε τον Inaki Lamua και το TikTok video τους είναι απλά απολαυστικό

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ιφιγένεια Τζόλα έχει αναφερθεί στην αδερφή της δηλώνοντας: «Εχω μία μεγαλύτερη αδελφή, τη Ρενέ, με την οποία είμαστε πολύ κοντά. Είναι έναν χρόνο μεγαλύτερη, αεροσυνοδός και το στήριγμά μου σε κάθε δυσκολία. Ο,τι και να κάνουμε θα είμαστε πάντα η μία δίπλα στην άλλη».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Ρενέ Τζόλα.

Πηγή κεντρικής: ifigenia_tzola

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved