Θες να μιλήσεις με τον Ashton Kutcher; Τέλεια! Μόλις σου έδωσε το νούμερό του

Όχι, δεν κάνουμε πλάκα. Το έκανε ο Kutcher

Είναι, μήπως, ο Ashton Kutcher ένας από τους αγαπημένους σου celebrities; Θα ήθελες να μπορούσες να του μιλήσεις ή να του στείλεις ένα μήνυμα, βρε αδερφέ, κι εκείνος να σου απαντήσει; Μην το σκέφτεσαι σαν κάτι το τόσο ακατόρθωτο καθώς ο ίδιος ο ηθοποιός -απ΄ο,τι φαίνεται- συμφωνεί μαζί σου και δεν του αρέσει που υπάρχει απόσταση ανάμεσά σας. Νομίζεις ότι σου κάνουμε πλάκα; Άκου, λοιπόν, τι έγινε για να δεις ότι σου λέμε την αλήθεια.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μπήκε πριν λίγες μέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και έγραψε σε Tweet:

«Μου λείπει η πραγματική επαφή με πραγματικούς ανθρώπους. Την κοινότητά μου. Από εδώ και στο εξής, μπορείτε να μου στέλνετε μήνυμα. Δε θα μπορώ να απαντώ σε όλους, αλλά τουλάχιστον θα μπορούμε να είμαστε αληθινοί ο ένας με τον άλλον και θα μπορώ να μοιράζομαι χωρίς επεξεργασία τα τελευταία και πιο σπουδαία του κόσμου μου +1 (319) 519-0576. Ναι, αυτό είναι το κινητό μου (#)»

Χρήστες του Twitter που είδαν την ανάρτηση έστειλαν μήνυμα και πολλοί έκαναν screenshot την αυτοματοποιημένη απάντηση που τους ήρθε: «Γεια, είμαι ο Ashton. Αυτό είναι ένα αυτόματο μήνυμα για να ξέρεις ότι πήρα το μήνυμά σου. Οτιδήποτε άλλο θα είναι από μένα. Σιγουρέψου να κάνεις κλικ στο link και να προσθέσεις τον εαυτό σου στο τηλέφωνό μου, ώστε να μπορώ να σου απαντήσω»

Μετά από αυτό, υπήρχε ένας σύνδεσμος που τους πήγαινε σε μία σελίδα που λέγεται Community και που φαίνεται να είναι ένα άλλο όνομα για το Shimmur, μίας εφαρμογής που έδινε τη δυνατότητα στους fans να «συνδέονται» με τους αγαπημένους τους celebrities. Η σελίδα, παρόλα αυτά, αυτήν τη στιγμή δείχνει να μη λειτουργεί για κάποιον λόγο, αλλά είμαστε σίγουρες ότι οι fans θα έχουν το νου τους για το πότε θα ανοίξει και θα μας ενημερώσουν για τυχόν εξελίξεις. Ο Ashton, από την άλλη, δεν ξέρουμε πόσο χρόνο θα χρειαστεί να αφιερώσει για να απαντήσει ακόμη και στο 1/5 από τα μηνύματα που θα έχει λάβει.

Διάβασε επίσης: Άλλος άνθρωπος! Δες την τεράστια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών του Zac Efron

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved