Victor Vernicos: Ο νεότερος καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023

O 16χρονος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Liverpool.

Πριν λίγες ώρες η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ μας πληροφόρησε πως ο 16χρονος Victor Vernicos θα είναι ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 67ο Διαγωνισμό της Eurovision 2023. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός τραγουδιστής είναι ο νεότερος εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η χώρα μας στην Eurovision.

Ο Βίκτωρας Βερνίκος ή Victor Vernicos (όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα) θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision, που θα διεξαχθεί 9-13 Μαΐου στο Liverpool. Ο νεαρός καλλιτέχνης είναι αρκετά δημοφιλής στα social media και συγκεκριμένα στο TikTok όπου δημοσιεύει videos με covers αγαπημένων του τραγουδιών. Ο Victor είναι ανιψιός της γνωστής φωτογράφου, Μαρίνας Βερνίκου.

Η αρμόδια Επιτροπή της ΕΡΤ ήταν αυτή που αποφάσισε τον εκπρόσωπο της χώρας μας στον μουσικό διαγωνισμό έχοντας προηγουμένως συναντηθεί με τους επικρατέστερους υποψηφίους, και συνυπολογίζοντας την αξιολόγηση της 70μελούς Επιτροπής Κοινού, η οποία για πρώτη φορά μετείχε στη διαδικασία της επιλογής.

Ποιος είναι ο 16χρονος Victor Vernicos

Ο Victor Vernikos γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι 16 ετών. Το τραγούδι του «What They Say», με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, είναι δική του σύνθεση.

https://www.instagram.com/p/CmrzKvkoqKj

Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, μαθήματα Φωνητικής στα οκτώ και μαθήματα κιθάρας στα δέκα του χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CjsdTdjgVcY

Στα έντεκά του χρόνια ο νεαρός τραγουδιστής άρχισε να γράφει τα πρώτα δικά του τραγούδια, ενώ εδώ και δύο χρόνια επιμελείται και την παραγωγή της δικής του μουσικής, παρακολουθώντας μαθήματα Μουσικής Τεχνολογίας. Παράλληλα κάνει μαθήματα stage performance με την ηθοποιό-τραγουδίστρια, Νίνα Λοτσάρη.

Klavdia: H 20χρονη Ελληνίδα TikToker που «μάγεψε» με τη φωνή της ακόμα και την Christina Aguilera

Πηγή κεντρικής: victorvernicos

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved