Το σπίτι της Millie Bobby Brown στην Ατλάντα έχει πισίνα, τζάκι και ό,τι θες για να χαλαρώσεις

Η 18χρονη ηθοποιός έχει μια από τις ωραιότερες κατοικίες και τα posts της θα σε πείσουν.

Η Μillie Bobby Brown είναι αναμφίβολα μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της. Η 18χρονη σταρ του «Stranger Things» έχει καταφέρει να δημιουργήσει περιουσία 14 εκατομμυρίων δολαρίων, λάνσαρε δική της σειρά μακιγιάζ και συνεργάζεται με μερικά από τα μεγαλύτερα brands.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η νεαρή ηθοποιός αγαπήθηκε από τους teens οι οποίοι την έχουν ως πρότυπο. Η 18χρονη απασχολεί έντονα τον Τύπο ωστόσο εκείνη προτιμά να απολαμβάνει μια απλή ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο σπίτι όπου μένει με την οικογένειά της στην Ατλάντα.

https://www.instagram.com/p/CmXCZcEu_TC

Dua Lipa: Το υπέροχο σπίτι που μένει στο Λονδίνο πριν μετακομίσει στη βίλα των ονείρων της

Η πρωταγωνίστρια της μικρής οθόνης έχει ζήσει σε πολλά σπίτια από τότε που γεννήθηκε στην Ισπανία. Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, η 18χρονη μεγάλωσε στο Bournemouth της Αγγλίας, πριν μετακομίσει στο Οrlando της Florida, όταν ήταν μόλις οκτώ. Όταν η ηθοποιός έγινε διάσημη η οικογένειά της μετακόμισε στη βάση της στην Ατλάντα, για να εξασφαλίσει την επιθυμητή ιδιωτικότητα.

Το σπίτι της Millie Bobby Brown θα σε εμπνεύσει

Το σπίτι διαθέτει μια μεγάλη κουζίνα και τραπεζαρία για την εξαμελή οικογένειά της. Εκεί απολαμβάνουν τα γεύματά τους ή τις συναντήσεις για φαγητό με φίλους. Η 18χρονη ηθοποιός έχει ένα κομψό και οργανωμένο υπνοδωμάτιο με γκρι και λευκά έπιπλα και ένα διπλό κρεβάτι.

https://www.instagram.com/p/CiD1vffuFkm

Το μπάνιο είναι ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της Bobby Brown και διαθέτει μπεζ τοίχους και μπανιέρα, καθώς η ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι αγαπά να χαλαρώνει στη μπανιέρα της παρά να κάνει ένα ντους.

Ο καταπράσινος κήπος της διαθέτει περιποιημένο γκαζόν με χώρο για το μικρότερο αδερφάκι της, το οποίο αγαπά να κάνει ποδήλατο.

https://www.instagram.com/p/B-sAFarHC84

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: milliebobbybrown

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved