Η αντίδραση του Μιχαήλ Κρητικού στη θέα του ανεπιθύμητου γείτονα είναι αυτή που θα είχαμε όλοι μας

Ο νεαρός ηθοποιός-TikToker κάνει θραύση στην πλατφόρμα, με τα videos του να είναι το ένα πιο απολαυστικό από το άλλο.

Ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός είναι ο γιος του γνωστού ηθοποιού, Στέλιου Κρητικού. Ο 22χρονος πραγματοποιεί τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής και συμμετέχει φέτος στη σειρά του STAR, «3 Μίλια». Τόσο ο Μιχαήλ, όσο και ο αδερφός του, Άρης Κρητικός, είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο TikTok.

Τα διάσημα αδέρφια δημοσιεύουν συχνά χιουμοριστικά videos μόνοι ή μαζί με τον μπαμπά τους, ενθουσιάζοντας τους fans. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν το δικό τους κοινό στα social media. Ο Μιχαήλ Κρητικός είναι ιδιαίτερα ενεργός και στο Instagram όπου ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από τη δουλειά του ως μοντέλο.

Το TikTok με το οποίο θα ταυτιστείς

Ο Μιχαήλ Κρητικός δημοσίευσε ένα απολαυστικό video στο TikTok στο οποίο μας δείχνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να αποφύγουμε τους ενοχλητικούς γείτονες (ή κάθε ανεπιθύμητο στον δρόμο). Μέσα σε 27 δευτερόλεπτα ο TikToker κατάφερε να μας φτιάξει τη διάθεση και απέσπασε χιλιάδες likes κάτω από την ανάρτησή του. Αλήθεια, κι εσύ δεν έχεις κάνει το ίδιο βλέποντας κάποιον που θες... να αποφύγεις;

O Rafael Kas μιμείται τη Σοφία Χατζηπαντελή σε ένα επικό TikTok βίντεο

https://www.instagram.com/reel/CiIjrsSoS4u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο λόγος που δεν πήγε στο GNTM 3

Πριν λίγο καιρό είχε ακουστεί πως ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός θα συμμετείχε στο GNTM. Ωστόσο απ' ό,τι φαίνεται ο πατέρας του, τον απέτρεψε. Ο ίδιος ο Στέλιος Κρητικός έδωσε απαντήσεις για το συγκεκριμένο θέμα αναφέροντας: «Το συζητήσαμε να πήγαινε στο GNTM. Ήθελε να πάει στο GNTM. Δεν είναι ότι δεν τον άφησα. Εγώ απλά του είπα τη γνώμη μου. Όλοι οι άνθρωποι που στέλνουν τώρα μηνύματα και λένε γιατί δεν πήγε στο GNTM, οι ίδιοι άνθρωποι θα έλεγαν «έλα μωρέ ο μπαμπάς του τον έβαλε. Παιδί του STAR, μιλημένο, στημένο».

Πηγή κεντρικής: mixail_kritikos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

BLACKPINK: Η περιπέτεια της Jennie Kim που την οδήγησε στην αστυνομία

H Dua Lipa είναι full in love με τον Trevor Noah και αυτό βγαίνει προς τα έξω

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved