Sidarta: H ενδιαφέρουσα ιστορία του trapper που έχει γίνει viral στο TikTok

Ο λογαριασμός του στο TikTok έχει περισσότερους από 52.000 followers.

Ο Sidarta είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ανερχόμενους trappers της γενιάς του. Ο 22χρονος καλλιτέχνης έχει κυκλοφορήσει πολλά τραγούδια που έγιναν viral ωστόσο το single «Akomi» ήταν εκείνο που τον έκανε ευρέως γνωστό μιας και κυκλοφόρησε σε δεκάδες βίντεο στo TikTok. Χιλιάδες χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας χρησιμοποίησαν το τραγούδι του στα videos τους, φέρνοντάς το στην κορυφή των trends.

«Είμαι πολύ αφοσιωμένος στη μουσική, είναι πολύ μεγάλη αγάπη. Όλα περιστρέφονται γύρω από αυτό. Μου αρέσει και η γυμναστική, όχι ότι ασχολούμαι. Δεν είμαι ράπερ, είμαι καλλιτέχνης. Κάνω τα πάντα», δήλωσε πρόσφατα ο trapper σε podcast της LIFO.

Dat Lilly: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η απουσία των γονιών της και η επιτυχία στο YouTube

Ποιος είναι ο Sidarta

To πραγματικό όνομά του είναι Πάνος. Ο Sidarta δηλώνει Αθηναίος, ωστόσο έχει καταγωγή από την Πελοπόννησο. Ο 22χρονος trapper ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από μικρός και συγκεκριμένα σε ηλικία 15 ετών. Λίγο αργότερα ασχολήθηκε με την ηχοληψία, ωστόσο δεν του άρεσε και έτσι κατέληξε στη ραπ μουσική σκηνή.

https://www.instagram.com/p/CfZdX5jsjr2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Πριν τρία τέσσερα χρόνια κάπου εκεί βρήκα το όνομα Sidarta. Είχα άλλο όνομα και έρχεται η αδερφή μου, διαβάζει γενικά βιβλία και μου δείχνει το βιβλίο Σιντάρτα, και μου λέει ωραίο όνομα για αυτό που κάνεις. Και λέω ισχύει. Δεν είχα διαβάσει το βιβλίο, πέρσι το καλοκαίρι διάβασα. Ταιριάζει πολύ με αυτό που ζω και πιστεύω», τόνισε o 22χρονος στην LIFO.

* Το Σιντάρτα είναι μυθιστόρημα του Έρμαν Έσσε που ασχολείται με το πνευματικό ταξίδι της προσωπικής ανακάλυψης ενός άνδρα ονόματι Σιντάρτα κατά την εποχή του Βούδα Γκαουτάμα.

«Οι στίχοι μου είναι αληθινοί, δεν λέω ψέματα. Είναι ένα μείγμα από ιστορίες που έχω ακούσει ή έχω ζήσει. Είναι πράγματα που έχω δει. Είμαι πολύ αυθόρμητος, δεν κάθομαι να φιλτράρω αυτά που θέλω να πω. Όμως έχω κάποια όρια, δεν είμαι αθυρόστομος. Δεν λέω αίσχη, δεν μου αρέσει να το παρακάνω. Το παρακάνω με τον ερωτισμό, τα άλλα δεν με εκφράζουν», συμπλήρωσε.

Ο λογαριασμός του στο TikTok είναι εξαιρετικά δημοφιλής και το Instagram του μετράει ήδη περισσότερους από 56.000 followers.

Πηγή κεντρικής: sidarta157



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Dua Lipa είναι full in love με τον Trevor Noah και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Η Αντιγόνη Νεοφύτου έγινε 25 και δέχθηκε την ωραιότερη έκπληξη από τους συνεργάτες της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved