Dat Lilly: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η απουσία των γονιών της και η επιτυχία στο YouTube

H νεαρή σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, την επιτυχία και τα όνειρά της για το μέλλον.

H Dat Lilly βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης (04/10). Η γνωστή influencer μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφοπλιστική ειλικρίνεια και μοιράστηκε τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της.

Η 31χρονη βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους σε επαγγελματικό επίπεδο όμως ελάχιστοι γνωρίζουν το πόσο δύσκολος ήταν ο δρόμος μέχρι την επιτυχία. Η νεαρή Youtuber αναφέρθηκε στη σχέση με τους γονείς της, τη ζωή σε ορφανοτροφείο και την κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν.

Charlie D' Amelio, Addison Rae και άλλοι 5 stars με τους περισσότερους followers στο ΤikTok

Η συγκινητική ιστορία της Dat Lily

«Ήμουν 10 χρόνια στο ορφανοτροφείο. Μπήκα στη Γ΄ Δημοτικού και βγήκα 18 ετών. Υπήρχαν αρκετά προβλήματα στο σπίτι μου, οι γονείς μου είχαν χωρίσει. Στα 7 αναγκάστηκα να φύγω γιατί μπήκε ένας σύντροφος στο σπίτι που δεν ήταν καλή παρουσία για ένα μικρό παιδί. Η μητέρα μου έκανε ένα παιδί με τον σύντροφό της. Της ήρθε το ερώτημα ή θα χωρίσεις και θα κρατήσεις το παιδί ή το παιδί θα φύγει και αποφάσισε να μείνουν μαζί και να διώξει εμένα.

Μπήκα σε ένα ορφανοτροφείο που ήταν μοναστήρι έκατσα εκεί ενάμιση χρόνο. Ήταν άσχημες οι συνθήκες. Ήταν πολύ αυστηρά, πολύ ξύλο, απαγορευόταν να φοράμε παντελόνια. Η αδερφή μου με πήγε στο ορφανοτροφείο. Πήγαν κι εκείνες στο ορφανοτροφείο, όταν εγώ μπήκα εκείνες είχαν βγει. Η μητέρα μου δεν ήρθε ποτέ να με δει στο ορφανοτροφείο. Δεν πρόλαβα να της πω όσα ήθελα. Δεν ήξερα πώς να την αντιμετωπίσω, ένιωθα την ψυχρότητά της.

https://www.instagram.com/p/CjNT8BMoDIZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο μπαμπάς μου δεν έμαθε ποτέ ότι ζούσα σε ίδρυμα. Για πρώτη φορά με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου στα 15 μου, ήταν σαν να προσπαθούσε να μου πει να πάμε να τη δούμε στο νοσοκομείο και την επόμενη ημέρα με πήρε η αδερφή μου και μου είπε ότι πέθανε η μαμά. 40 ημέρες μετά τον θάνατο της μαμάς μου χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν ο πατέρας μου και μου είπε “είμαι εδώ για σένα, μην ανησυχείς για τίποτα”. Το ίδιο βράδυ πέθανε. Μετά πήγα σε άλλο ορφανοτροφείο και επειδή είχα μέτρο σύγκρισης το μοναστήρι το βρήκα παράδεισο. Χίλιες φορές που μεγάλωσα εκεί παρά να μεγάλωνα στο σπίτι μου. Όταν βγήκα από το ορφανοτροφείο ήταν όλα πολύ χαοτικά. Άκουγα τη λέξη κοινόχρηστα και νόμιζα θα πάω φυλακή αν δεν τα πληρώσω, τα μάθαινα όλα για πρώτη φορά. Έκανα πρακτική σε μία τράπεζα και ευτυχώς πληρωνόμασταν κι έτσι με τα πρώτα λεφτά μου πήγα και νοίκιασα το σπίτι μου», ανέφερε η Dat Lilly.



Για την απόφασή της να μπει στον κόσμο του YouTube η Dat Lilly εξομολογήθηκε: «Πέρασα μία φάση γερής κατάθλιψης όταν τελείωσα την πρακτική μου, έλιωνα στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση. Είδα τυχαία μία Youtuber που βραβευόταν, μπήκα την έψαξα, είδα τι κάνει και είπα θέλω να το κάνω κι εγώ».



Πηγή κεντρικής: dat_lilly

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το TikTok της Selena Gomez μετά τις δηλώσεις - «φωτιά» της Hailey Bieber για τον Justin

O Rafael Kas μιμείται τη Σοφία Χατζηπαντελή σε ένα επικό TikTok βίντεο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved