Η σωσίας της Ariana που συμμετείχε στο video clip του «Thank U, Next» κάνει μεγάλες αποκαλύψεις

Η απίστευτη ιστορία της look-alike κοπέλας που προσκαλέστηκε από την Ariana Grande

Το video clip του «Thank U, Next» κυκλοφόρησε στις 30 Νοεμβρίου και ήταν σίγουρα από τα πιο κινηματογραφικά που μας έχει δείξει, αν σκεφτείς ότι οι σκηνές ήταν εμπνευσμένες από διάσημες ταινίες του Hollywood (Mean Girls, Legally Blonde, Bring It On, 13 Going on 30).

Όλη τη σκηνοθεσία του βίντεο ανέλαβε η Hannah Lux Davis, μία σκηνοθέτρια που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως η Miley Cyrus, η Demi Lovato, η Jessi J και η Nicki Minaj, και έχει να κάνει με το χωρισμό της Ariana Grande με τον Pete Davidson.

Η Ariana με την ομάδα της δεν ήθελαν να κάνουν ένα βίντεο που να περιστρέφεται μόνο γύρω από την ίδια κι έτσι κάλεσαν φίλες της, celebrities, ακόμη και κάποιους από τους πραγματικούς ηθοποιούς των ταινιών, με το αποτέλεσμα να γίνεται απλά επικό. Αυτό που ενδεχομένως να μην είχες ακούσει, όμως, είναι η ιστορία μίας Youtuber και φανατικής υποστηρίκτριας της Ariana.

Η Gabi Demartino ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube ένα βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει τα πάντα για τη συμμετοχή της και δείχνει σκηνές από τα γυρίσματα και την ίδια την Ariana Grande. Η Ariana είχε δει τα βίντεο που ανεβάζει και την ομοιότητα που έχουν -ειδικά όταν κάνουν συγκεκριμένα χτενίσματα- επικοινώνησε μαζί της και της πρότεινε να συμμετέχει στο video clip του τραγουδιού. Φυσικά, η Gabi ενθουσιάστηκε, συμφώνησε κι ετοίμασε τις βαλίτσες της για να τη συναντήσει. Το video clip, όπως γνωρίζεις, εξελίχθηκε σε κάτι φανταστικό.

Μπορείς να δεις τη συμμετοχή της Gabi στο 0.32 του «Thank U, Next» και να απολαύσεις τα γυρίσματα του τραγουδιού στο βίντεο που ανέβασε η ενθουσιασμένη Youtuber.





Διάβασε επίσης: Ποια είναι η σωσίας της Ariana Grande που συμμετέχει στο νέο της video clip;

Μάθε κι εσύ τη χορογραφία του "Thank U, Next" που έχει ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια views



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved