Δεν φαντάζεσαι τη σχέση που έχει σήμερα το πρώην τηλεοπτικό ζευγάρι που ήταν μαζί και στη ζωή

Ήταν ζευγάρι τόσο στην τηλεοπτική σειρά που έπαιζαν όσο και στην πραγματικότητα

Είναι μία από τις πιο αγαπημένες μας ηθοποιούς της Αμερικανικής τηλεόρασης, σε μία σειρά μας κράτησε συντροφιά για 8 ολόκληρα χρόνια, από το 2009 μέχρι το 2017. Η σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της είχε ενθουσιάσει το πιστό κοινό της σειράς, όταν κυκλοφόρησαν τα νέα, ενώ όταν χώρισαν δημιούργησαν ένα αίσθημα απογοήτευσης από το πόσο ταιριαστοί φαίνονταν να είναι.

Ο λόγος για τη Nina Dobrev και τον Ian Somerhalder που υπήρξαν τόσο τηλεοπτικό ζευγάρι στη σειρά «The Vampire Diaries» όσο και στην πραγματικότητα από το 2011. Το 2013, χώρισαν και, σύμφωνα με πολλούς, η ηλικιακή διαφορά και η ετοιμότητα του Ian να παντρευτούν (σε αντίθεση με της Nina), έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Το 2014, o ηθοποιός άρχισε να βγαίνει ραντεβού με την ηθοποιό Nicki Reed έξι μήνες μετά αρραβωνιάστηκαν και το 2015 παντρεύτηκαν στο Malibu.

Η Nina Dobrev ερωτήθηκε πολλές φορές για τη σχέση της με τον πρώην της και πώς νιώθει για τη σχέση και τον γάμο του και, όπως δείχνει, έχει να μας δείξει τα ιδανικά ex goals. Πολλές φορές έχει δηλώσει πόσο χαλαρή είναι με το θέμα και πόσο χαίρεται, αφού ισχυρίζεται ότι διατηρούν ακόμη και τώρα φιλική σχέση.

«Δεν πιστεύω ότι είναι καθόλου περίεργο αυτό. Πιστεύω ότι είναι τέλειο. Γιατί δεν μπορούν όλοι να είναι φίλοι; Πιστεύω ότι έχουν ένα πολύ όμορφο μωρό και είναι χαρούμενοι και έτσι είμαι κι εγώ. Τι κακό υπάρχει σε αυτό; Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα με αυτό», δήλωσε η Nina, σύμφωνα με το seventeen.

Δες παρακάτω τη φωτογραφία με τους τρεις μαζί και θα πειστείς.

Διάβασε επίσης: Η Nina Dobrev έγινε 30 ετών και το γιόρτασε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της στο «Vampire Diaries»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved