Η 25χρονη κόρη του Antonio Banderas είναι super girl - Όσα πρέπει να ξέρεις

Παρά το γεγονός ότι έχει πολύ διάσημους γονείς, η Stella Banderas Griffith παραμένει ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων.

Ο Antonio Banderas και η Melanie Griffith παντρεύτηκαν το 1996 και έχουν μαζί ένα παιδί, τη Stella. Δυστυχώς, το ζευγάρι χώρισε το 2015. Όμως και οι δύο συνεχίζουν να είναι πολύ κοντά με την κόρη τους. Τόσο ο Banderas όσο και η Griffith ήταν παντρεμένοι με άλλους στο παρελθόν. Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, η Griffith έκανε αίτηση διαζυγίου τον Ιούνιο του 2014.

Η Stella Banderas Griffith γεννήθηκε ως Stella del Carmen Banderas Griffith στις 24 Σεπτεμβρίου 1996 στη Μαρμπέγια της Ισπανίας. Είναι Νορβηγικής, Σουηδικής, Γερμανικής και Αγγλικής καταγωγής από την πλευρά της μητέρας της και Ισπανικής από τον πατέρα της. Η 25χρονη έχει ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της και έγινε ηθοποιός.



Είναι αρκετά χαμηλών τόνων κορίτσι και δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτήν, αλλά συγκεντρώσαμε όσα ξέρουμε για την κόρη της Melanie Griffith και του Antonio Banderas.

stella6.jpg

Κόρη διάσημων ηθοποιών πρωταγωνιστεί στη νέα διαφήμιση κορυφαίου οίκου

Η παιδική ηλικία της Stella Banderas Griffith

Γεννημένη στην Ισπανία μόλις δύο μήνες αφότου οι γονείς της παντρεύτηκαν, η Stella μπήκε γρήγορα στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας. Η 25χρονη ήταν αρκετά δημοφιλής στο σχολείο και έπαιξε σε μερικές ταινίες. Κέρδισε ιδιαίτερα την προσοχή του Τύπου όταν παρευρέθηκε στα 61α βραβεία Χρυσών Σφαιρών με τους γονείς της.

https://www.instagram.com/p/BXQyEo6AQ2G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχει διάσημα ετεροθαλή αδέρφια

Παρά το γεγονός ότι είναι το μοναδικό παιδί του Antonio Banderas και της Melanie Griffith, η Stella έχει άλλα δύο ετεροθαλή αδέρφια από την πλευρά της μητέρας της, που και τα δύο ασχολούνται με την ψυχαγωγία. Ο Alexander Bauer είναι ο γιος της μητέρας της και του ηθοποιού Steven Bauer. Ήταν συγγραφέας της ταινίας μικρού μήκους του 2013, Kazoos on First? Η ετεροθαλής αδερφή της είναι η ηθοποιός Dakota Johnson, κόρη της μητέρας της και του ηθοποιού Don Johnson.

https://www.instagram.com/p/CHtkCYQgmDh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η καριέρα στην υποκριτική της Stella Banderas Griffith

Η Stella έπαιξε σε κάποιες ταινίες παλαιότερα. Έχει πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των Oscars and Crazy In Alabama και σε μερικές ισπανικές ταινίες. Αφού βρέθηκε στο επίκεντρο το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, η Banderas Griffith αποφάσισε να σπουδάσει κινηματογράφο στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια.

https://www.instagram.com/p/B8dBnttlvAl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι επίσης μοντέλο

Από τα 20 της, η Stella Banderas Griffith βρίσκεται και στον χώρο του modeling. Ποζάρει με πολλά μπικίνι και σύνολα στο Instagram της και τη διαχειρίζεται το πρακτορείο μοντέλων Uno models. Η Stella, μάλιστα, πόζαρε για το εξώφυλλο του Glamour Spain για το τεύχος του Σεπτεμβρίου 2020.

https://www.instagram.com/p/CVfhrE9qxIc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σειρά αρωμάτων της

Εκτός από την υποκριτική και το modeling, η Stella Banderas Griffith έχει αναλάβει και άλλα projects και ένα από αυτά είναι μια σειρά αρωμάτων. Η σειρά αρωμάτων της, Lightbody, είναι μια βιώσιμη, unisex σειρά, που κυκλοφόρησε το 2021.

https://www.instagram.com/p/CSFG9gWlTR4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Stella Banderas Griffith είναι daddy’s girl

Η Stella είναι κοντά και στους δύο γονείς της, αλλά είναι περισσότερο daddy's girl. Παίρνει πολύ σοβαρά τις ισπανικές της ρίζες.

https://www.instagram.com/p/Bggr1Mkg4Od/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αφαίρεσε το Griffith από το όνομά της

Τον Σεπτέμβριο του 2021, ζήτησε να αφαιρεθεί το επώνυμο Griffith. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ήθελε να το αφαιρέσει για να συντομεύσει το όνομά της.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved