Χωρισμοί και σχέσεις των teen stars το 2021! Ποιες ζωές άλλαξαν

Το 2021 ήταν μια χρονιά γεμάτη αλλαγές - για άλλους ευχάριστες, για άλλους δυσάρεστες - αλλά το σίγουρο είναι ένα: για πολλούς teen stars η ζωή ανατράπηκε εντελώς!

Το 2021 ήταν μια χρονιά που δε μας άφησε να βαρεθούμε στιγμή, αφού οι ειδήσεις αναπάντεχων χωρισμών και νέων ειδυλλίων διαδέχονταν η μία την άλλη.

Θέλεις η καραντίνα, θέλεις τα... άστρα και το σύμπαν, πολλά ήταν τα ζευγάρια που δεν άντεξαν στις τριβές που προκάλεσε ο χρόνος στη σχέση τους, ενώ άλλοι βρήκαν μέσα στο έτος το άλλο τους μισό (με επιφύλαξη το λέμε αυτό, γιατί ο χρόνος θα το δείξει!). Ο Νοέμβριος, πάντως, ήταν αδιαμφισβήτητα ο μήνας με τους περισσότερους χωρισμούς!

Πάμε, λοιπόν, να θυμηθούμε μαζί ποιοι teen stars τράβηξαν χωριστούς δρόμους, απογοητεύοντας τους θαυμαστές τους, και ποιοι μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές σε κάθε νέα κοινή τους εμφάνιση!

Οι χωρισμοί του 2021:

Camila Cabello - Shawn Mendes

cabello mendes 2

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Camila Cabello και ο Shawn Mendes απογοήτευσαν τους fans τους, αφού ανακοίνωσαν μέσω κοινής δήλωσης σε Insta story τον χωρισμό τους.

«Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη ρομαντική μας σχέση αλλά η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο είναι πιο δυνατή από ποτέ. Η σχέση μας ξεκίνησε σαν δύο κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε τη στήριξή σας από το ξεκίνημα και προχωράμε μπροστά. Camila και Shawn», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Το μεταξύ τους εδύλλιο ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019, όταν η φιλία τους πέρασε σε άλλο επίπεδο και μετά το ντουέτο που κυκλοφόρησαν με τίτλο «Senorita», το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να είναι και επίσημα μαζί.

Σε δηλώσεις της λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, η Camila Cabello αποκάλυψε ότι οι διαταραχές ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε, επηρέασαν τις προσωπικές της σχέσεις, συμπεριλαμβανομένης εκείνης με τον Shawn Mendes.

Kaia Gerder - Jacob Elordi

https://www.instagram.com/p/CWdM_dTssFL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά από έναν χρόνο σχέσης και πολλά τρυφερά στιγμιότυπα, ο Jacob Elordi και η Kaia Gerber αποφάσισαν τον περασμένο Νοέμβριο να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί και για την ώρα δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2020 και οι δυο τους έδειχναν πάντα πολύ αγαπημένοι. Σε κάθε τους εμφάνιση μαγνήτιζαν τα φλας και τα βλέμματα, γι' αυτό και η ανακοίνωση του χωρισμού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Madelyn Cline - Chase Stokes

chase stokes madelyn cline2

Ακόμη ένα ζευγάρι που χώρισε τον περασμένο Νοέμβριο αποτελούν η Madelyn Cline και ο Chase Stokes. Οι δύο καλλιτέχνες ήταν ζευγάρι για περίπου έναν χρόνο και γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της πρώτης σεζόν της σειράς «Outer Banks».

Οι φήμες ότι το μεταξύ τους ειδύλλιο περνάει κρίση, ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2021, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση ήρθε στις αρχές Νοεμβρίου.

Όσο για την αιτία του χωρισμού; «Η Madelyn και ο Chase δεν είναι πλέον μαζί», ανέφερε μια πηγή, προσθέτοντας: «Προσπαθούσαν να λύσουν τα πράγματα ιδιωτικά, αλλά χώρισαν πριν από μερικούς μήνες».

@hichasestokes

Addison Rae - Bruce Hall



Η είδηση του χωρισμού της Addison Rae και του Bryce Hall έγινε γωστή Μάρτιο του 2021. Η αιτία είναι πιθανότητα η απιστία από την πλευρά του διάσημου YouTuber, ενώ μετά από πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο Bryce Hall ξεκίνησε μια νέα σχέση με το μοντέλο Josie Conseco.

Το ειδύλλιό τους κράτησε περίπου πέντε μήνες και οι δυο τους αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπητά και αγαπημένα ζευγάρια του TikTok.

Οι νέοι έρωτες του 2021:

Zendaya - Tom Holland

zendaya holland6

Οι φήμες τους θέλουν μαζί από το 2017, όταν είχαν πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Spider-Man: Homecoming», ωστόσο η Zendaya και ο Tom Holland φαίνεται πως έγιναν ζευγάρι το καλοκαίρι του 2021. Βέβαια, οι δύο stars δεν έχουν μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τη σχέση τους και αποφεύγουν τα φλας.

Πρόσφατα, το ζευγάρι εμφανίστηκε στην εκδήλωση αθλητικού ενδιαφέροντος 'Ballon D'Or' και ενώ πήγαν μαζί, πόζαραν ξεχωριστά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν ξεχωριστά για τους φωτογράφους του red carpet, αλλά όταν μπήκαν μέσα στην αίθουσα πόζαραν αγκαλιά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Tom Holland είχε δηλώσει ότι δεν ήθελε να γίνει γνωστή η σχέση του με τη συμπρωταγωνίστριά του, ενώ από την πλευρά της η Zendaya είχε χαρακτηρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου για τη σχέση τους «παράξενο και αδιάκριτο».

Να σου θυμίσουμε πως το περασμένο καλοκαίρι κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους, στις οποίες αντάλλασσαν παθιασμένα φιλιά, ενώ στα γενέθλια της Zendaya, ο ηθοποιός είχε κάνει την πρώτη ανάρτησή του για την αγαπημένη του, επισημοποιώντας έμμεσα τη σχέση τους.

Lily-Rose Depp - Austin Butler

https://www.instagram.com/p/CSZFxkPL3Ne/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η είδηση ότι η Lily-Rose Depp και ο Austin Butler είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood «έσκασε» τον περασμένο Αύγουστο, όταν το ζευγάρι εθεάθη να αγκαλιάζεται και να φιλιέται στους δρόμους του Λονδίνου, αφού είχε απολαύσει πρώτα ένα ρομαντικό δείπνο.

Βέβαια... Πρόσφατα ο Austin Butler εθεάθη με την Kaia Gerber με πολλούς να λένε ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους (πάτα σε αυτό το link και δες). Περίεργα πράγματα.

Billie Eilish - Matthew Tyler Vorce



Η Billie Eilish αποφάσισε τον περασμένο Απρίλιο να κάνει γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει σχέση, και μάλιστα η αποκάλυψη ήρθε μετά από μια κοινή εμφάνισή της με τον ηθοποιό Matthew Tyler Vorce.

Οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ και αποφεύγουν τόσο να κάνουν κοινές εμφανίσεις όσο και μιλούν δημόσια για τη σχέση τους.

Olivia Wilde - Harry Styles



Η είδηση ότι η Olivia Wilde και ο Harry Styles έχουν σχέση έγινε γνωστή τον περασμένο Ιανουάριο, κάνοντας τους το πρώτο celebrity ζευγάρι του 2021. Η ηθοποιός είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερη από τον σύντροφό της και οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι, αδιαφορώντας για τα κακεντρεχή σχόλια που έχουν να κάνουν με τη διαφορά ηλικίας τους.

Cover photo: @@shawnmendes

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Camila Cabello: «Το άγχος μου προκαλούσε προβλήματα στη σχέση μου και την επηρέασε»

Breakup alert! Η Kaia Gerber και ο Jacob Elordi μόλις χώρισαν

Sad news, κορίτσια! Mendes και Cabello χώρισαν - Αυτές ήταν οι πιο in love στιγμές τους

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved