Sad news, κορίτσια! Mendes και Cabello χώρισαν - Αυτές ήταν οι πιο in love στιγμές τους

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, η Camila Cabello και ο Shawn Mendes τράβηξαν χωριστούς δρόμους. 

Δεν μπορεί πια να την αποκαλεί «Señorita» του! Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν την Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου, μετά από περισσότερα από δύο χρόνια σχέσης.

Η περίεργη δήλωση με ένα story στο Instagram

«Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη ρομαντική μας σχέση, αλλά η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον είναι πιο δυνατή από ποτέ. Η σχέση μας ξεκίνησε σαν δύο κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε τη στήριξή σας από το ξεκίνημα και προχωράμε μπροστά. Camila και Shawn», έγραψε ο Shawn Mendes.

mendes_cabello_xwrismos.jpg

Το love story τους

Είναι φίλοι και συνεργάτες από το 2015, όταν κυκλοφόρησε το ντουέτο τους «I Know What You Did Last Summer». Φυσικά, ήταν η συνεργασία τους το 2019 που έκανε πραγματικά πάταγο. Το ζευγάρι πρωταγωνίστησε στο σέξι μουσικό βίντεο «Señorita» και επιβεβαίωσε τη σχέση του αργότερα εκείνο το καλοκαίρι.

Από τότε, έχουν παρακολουθήσει πρεμιέρες ταινιών χέρι-χέρι και πέρασαν μάλιστα την πανδημία μαζί. Ο Shawn είπε στην Apple Music πέρυσι ότι ήταν μαζί με την Camila και την οικογένειά της στο Μαϊάμι κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου lockdown.

https://www.instagram.com/p/CSUudp0JN4i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Άρχισα να καταλαβαίνω πόσο ωραίο είναι να βρίσκεσαι στο ίδιο μέρος κάθε βράδυ, να βλέπεις μια ταινία, να μαγειρεύεις φαγητό με την οικογένεια και να πλένεις τα ρούχα», είπε ο Shawn.

camila_cabello_shawn_mendes_agxos_eikona_swmatos6.jpg

Camila Cabello: Η ανασφάλεια για την εικόνα της και η στήριξη του Shawn Mendes

Το ζευγάρι γιόρτασε μαζί το Halloween μόλις πριν από μερικές εβδομάδες και η Camila γιόρτασε τα 23α γενέθλια του Shawn τον Αύγουστο με μια ανάρτηση στην οποία τον φιλάει στο μέτωπο. «feliz cumpleaños mi amor. Ευχαριστώ για την ύπαρξή σου καθημερινά», σημείωσε.

Συνέχισε παρακάτω για να ξαναζήσεις τα έξι χρόνια φιλίας και αγάπης τους.



Στο παραπάνω βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2015, ο James Corden ρωτάει τον Shawn αν αυτός και η Camila έκαναν ποτέ κάτι μετά τη συνεργασία τους στο «I Know What You Did Last Summer». Εκείνει το αρνούνται!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντάξει, το περιμέναμε! Τι αποκάλυψε ο Shawn Mendes για τους τσακωμούς με την Camila Cabello

Λιώνουμε! Το μήνυμα αγάπης της Camila Cabello στον Shawn Mendes για τα γενέθλιά του

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved