Breakup alert! Η Kaia Gerber και ο Jacob Elordi μόλις χώρισαν

Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του, απογοητεύοντας τους θαυμαστές τους.

Μετά από έναν χρόνο σχέσης και πολλά τρυφερά στιγμιότυπα, ο Jacob Elordi και η Kaia Gerber φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί και για την ώρα δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης.

Kaia και Jacob δεν είναι πια μαζί

«Χώρισαν και είναι φίλοι», επιβεβαιώνει πηγή στο E! Νews.Ο Jacob εθεάθη μόνος στη Νέα Υόρκη, φορώντας ένα αθλητικό παντελόνι, oversized παλτό, καπέλο του μπέιζμπολ και γυαλιά ηλίου.

Τα νέα του χωρισμού έρχονται μόλις δύο μήνες μετά το ντεμπούτο του μοντέλου και του ηθοποιού στο κόκκινο χαλί. Στις 25 Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή εμφάνιση κατά τη διάρκεια του γκαλά εγκαινίων του Academy Museum of Motions Pictures στο Λος Άντζελες, «βάζοντας φωτιά» στα φωτογραφικά φλας.

https://www.instagram.com/p/CWdM_dTssFL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

To love story τους

Αφού εθεάθησαν μαζί στο Μαλιμπού τον Σεπτέμβριο του 2020, το ζευγάρι έκανε επίσημη τη σχέση του με ένα post στο Instagram, με αφορμή τον εαορτασμό του Halloween. Ο Jacob είχε ντυθεί Έλβις Πρίσλεϋ, ενώ η Kaia μεταμορφώθηκε στη σύζυγό του.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για περίπου έναν χρόνο τώρα και έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Το ζευγάρι πέρασε το καλοκαίρι μαζί αλλά σπάνια δημοσίευαν φωτογραφίες στα social media. Ο Elordi και η Gerber άρχισαν να βγαίνουν στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2020 όταν βρέθηκαν για δείπνο σε εστιατόριο στο Malibu. Τον ίδιο μήνα και λίγες μέρες αργότερα, το ζευγάρι εθεάθη να κρατιέται χέρι-χέρι ενώ πήγαιναν σ’ ένα εστιατόριο για δείπνο στη Νέα Υόρκη.

gerber

Ένα ψαλίδι, παρακαλώ! Η Kaia Gerber έκοψε τα μαλλιά του Elordi μόλις τον γνώρισε



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Kaia Gerber έκανε το πιο hot κούρεμα του φθινοπώρου - Εσύ ψήνεσαι για αφέλειες;

Το περιμέναμε και έγινε! Η Kaia Gerber στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον Jacob Elordi (photos)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved