Parker van Noord: Το new entry στο modeling έχει κατακτήσει τις καρδιές μας

Χάζεψε ελεύθερα, δεν κοστίζει!

Όλες ξέρουμε πως η ανδρική μόδα είναι αρκετά «ριγμένη» σε σχέση με τη γυναικεία. Μπορεί η Gisele (Bundchen), η Naomi (Campbell) και η Cindy (Crawford) να μη χρειάζονται καν επίθετο, οι άνδρες-μοντέλα όμως συχνά μένουν ανώνυμοι, όσες φορές και να έχουμε δει τα πρόσωπά τους σε καμπάνιες και στην πασαρέλα.

Ένα από αυτά τα μοντέλα που έχει κάνει καριέρα στο γυναικοκρατούμενο αυτό επάγγελμα και τα έχει καταφέρει περίφημα είναι ο Parker van Noord.

Ποιος είναι ο Parker van Noord

Ο Parker van Noord είναι μοντέλο από την Ολλανδία, με κερδοφόρες διαφημιστικές εκστρατείες και συνεργασίες με brands όπως οι Mango, Zara, και CH Carolina Herrera. Έκλεψε τις καρδιές χιλιάδων γυναικών όταν τον πρωτοείδαν στη διαφημιστική καμπάνια του Jean Paul Gaulthier, με τίτλο Scandal Pour Homme.

Ο Parker έχει φιγουράρει επίσης σε περιοδικά όπως το Vogue Man Netherlands, GQ España και Icon El País. Μετράει αυτήν την στιγμή σχεδόν 100,000 followers στο Instagram.

Για χάρη σας θα δούμε και τηλεόραση! Τα hot αγόρια της φετινής σεζόν



Πώς έγινε μοντέλο

Ο Parker ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του, Andre van Noord, και έγινε μοντέλο. «Όταν ήμουν νεότερος, ο πατέρας μου έκανε ήδη modeling. Παρατηρούσα ό,τι έκανε μπροστά από την κάμερα, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα πραγματικά τι ήταν». Ο Parker συνέχισε λέγοντας: «Αλλά όταν ήμουν 14 ετών, είχαμε ένα γύρισμα μαζί, για ένα ολλανδικό περιοδικό και διαπιστώσαμε ότι είχα επίσης μια έμφυτη άνεση με τον φακό. Έτσι υπέγραψα με ένα πρακτορείο».



Μετά τον θάνατο του πατέρα του, o Parker Van Noord άρχισε να πειραματίζεται με την παραγωγή ταινιών.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις πιο σέξι αναρτήσεις του Parker στον λογαριασμό του στο Instagram.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @parkervannoord

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved