Kendall Jenner: Η αποκάλυψη για τη σχέση του συντρόφου της με την οικογένειά της

Η Kendall Jenner και ο Devin Booker είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αξιοζήλευτα ζευγάρια του Hollywood!

Το διάσημο μοντέλο Kendall Jenner βρέθηκε καλεσμένη του Jimmy Fallon στο «The Tonight Show» και μας έδωσε λεπτομέρειες για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Devin Booker, οι οποίες ακούστηκαν για πρώτη φορά!

Η 25χρονη Kendall αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της έχει αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με την οικογένειά της, και ειδικά με τα 18χρονα ανίψια της!

«Τους αγαπά», είπε, προσθέτοντας ότι με την κόρη της Kylie Jenner, τη Stormi, «έχουν μια καταπληκτική σχέση. Του έχει μεγαλύτερη αδυναμία και ζηλεύω μερικές φορές».

Kendall Jenner-Devin Booker: Είναι το απόλυτο #couplegoals και το love story τους το αποδεικνύει

Ο τραυματισμός της Kendall Jenner από τον... Kevin!

Το μοντέλο μίλησε, επίσης, για τις στιγμές που οι δυο τους παίζουν μπάσκετ, με την ίδια να προσπαθεί να επιδείξει τις ικανότητές της προκειμένου να τον κάνει να ασχοληθεί σοβαρά με το παιχνίδι. Αλλά όπως φαίνεται, κάποιες φορές ο Devin το παρακάνει!

https://www.instagram.com/p/CPqmSo3hjLa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Παίζαμε στην πισίνα και εκείνος το πήρε πολύ σοβαρά, όπως και εγώ», είπε αρχικά η Kendall για τον αγώνα μπάσκετ νερού που έπαιξαν μεταξύ τους πριν από λίγο καιρό. «Είχα την μπάλα και με φρουρούσε, και ήταν ολόκληρη διαδικασία».


Αχ έρωτας! Kendall Jenner και Devin Booker σε date πιο ερωτευμένοι από ποτέ (photos)


Και στη συνέχεια έγινε αυτό που σίγουρα ο Devin δεν ήθελε να συμβεί: «Τελικά κατέληξε να μου ανοίξει λίγο το χέρι με το καρφί, γιατί πήρε το παιχνίδι πολύ σοβαρά».



Ευτυχώς, οι πληγές της Kendall έχουν επουλωθεί πια. «Έχει σχεδόν θεραπευτεί τώρα το χέρι μου, οπότε δεν μπορείτε να το δείτε, αλλά ήταν ένα μεγάλο ξέσπασμα και με πονούσε για περίπου δύο εβδομάδες», είπε η ίδια.





Kendall και Devin: Ένας χρόνος και κάτι, απόλυτου έρωτα


Στις 13 Ιουνίου, το ζευγάρι έκλεισε έναν χρόνο μαζί και το μοιράστηκε με τους θαυμαστές του μέσω Instagram!

https://www.instagram.com/p/CRKCeZhLZEF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading




Συγκεκριμένα, η Kendall Jenner και ο Devin Booker ανέβασαν stories με κοινές τους φωτογραφίες, στις οποίες έγραφαν «365» και «52», δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι κλείνουν 365 μέρες μαζί!

Το χρυσό μετάλλιο του Devin Booker


Ο 24χρονος σύντροφος της Kendall, μόλις πρόσφατα κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ.



Ο μπασκετμπολίστας των Phoenix Suns, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του μεταλλίου, μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές του με την Kendall Jenner. Σε μια από αυτές, το 25χρονο μοντέλο πόζαρε ξαπλωμένο στο σκάφος, φορώντας το χρυσό του μετάλλιο.





Cover photo: @kendalljenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved