Kendall Jenner-Devin Booker: Είναι το απόλυτο #couplegoals και το love story τους το αποδεικνύει

Έκλεισαν πρόσφατα ένα χρόνο σχέσης!

Η Kendall Jenner είναι σε σχέση με έναν πολύ ψηλό και πολύ χαριτωμένο μπασκετμπολίστα των Phoenix Suns,με τον Devin Booker! Το ζευγάρι αποκάλυψε τη σχέση του στο Instagram την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου 2021. Να σημειωθεί εδώ ότι αυτό είναι... πολύ τολμηρό για την Kendall μιας και δεν μοιράζεται πολλά για το dating life της.

Από τότε, βέβαια, οι δυο τους έχουν μοιραστεί πολλές φωτογραφίες στα accounts τους. Δες παρακάτω το σύντομο αλλά γλυκό ταξίδι της ιστορίας αγάπης τους.

Kendall Jenner: Η πιο cute έκπληξη του αγοριού της, Devin Booker

Έρωτας... τρελός

17 Ιουλίου, 2021:

Η Kendall υποστηρίζει πολύ το αγόρι της, καθώς η ομάδα του έχει φτάσει στο 5ο παιχνίδι των τελικών του ΝΒΑ. Σε αυτήν την φωτογραφία ποζάρει με ένα τζάκετ της ομάδας Phoenix Suns.

kendall_jenner_david_brooke_sxesi.jpeg

6 Ιουλίου, 2021:

Ο Devin έφτασε στο 1ο παιχνίδι των Τελικών του ΝΒΑ για να παίξει κόντρα στους Milwaukee Bucks! Και φυσικά, η Kendall είναι πολύ περήφανη και το εκφράζει αυτό στα Instagram Stories της. «Δεν συγκινήθηκα, εσύ συγκινήθηκες», έγραψε.



20 Ιουνίου, 2021:

Στο KUWTK reunion η Kendall είπε πως το να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας «πάντα λειτουργούσε καλύτερα για μένα». «Νομίζω ότι κάνει τη ζωή μου πολύ πιο εύκολη και τη σχέση μας πολύ καλύτερη, για να είμαι ειλικρινής. Απλώς αισθάνομαι ότι είναι ιδιωτικό θέμα και δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να το κρίνει ή να το γνωρίζει», πρόσθεσε.



18 Ιουνίου, 2021:

Το περιοδικό Us Weekly αναφέρει ότι η Kendall και ο Devin ζουν μαζί, με μια πηγή να λέει: «Πρακτικά έχει μετακομίσει μαζί της».

13 Ιουνίου, 2021:

Η Kendall και ο Devin γιόρτασαν το one-year anniversary με τον καλύτερο τρόπο: δημοσιεύοντας σούπερ χαριτωμένες φωτογραφίες τους σε Instagram Stories, φυσικά!

kendall_jenner_david_brooke_sxesi2.png
kendall_jenner_david_brooke_sxesi7.png

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να μάθεις περισσότερα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved