Αυτή είναι η νέα μέθοδος γυμναστικής της Selena Gomez που κοστίσει 300 δολάρια την ώρα

Νέα Χρονιά, νέοι στόχοι! Εσύ θα την δοκίμαζες;

Αν θέλεις να δοκιμάσεις κι εσύ τη γυμναστική που κάνει η Selena Gomez τότε θα πρέπει να προετοιμαστείς όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και οικονομικά αφού το πορτοφόλι σου ενδέχεται να αναστενάξει.

Το αστέρι της pop μουσικής μετά το χρόνο που πέρασε σε κλινική ψυχικής αποκατάστασης, αποφάσισε να εστιάζει στη «φυσική και ψυχική της ευεξία».

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και η νέα μέθοδος γυμναστικής που επιλέγει να κάνει η Gomez, που δεν είναι άλλη από το “Hot Pilates”.

Το ιδιαίτερο αυτής της μεθόδου γυμναστικής είναι ότι τα μαθήματα γίνονται σε θερμαινόμενα στούντιο 95 βαθμών με μουσική, όπου οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν ελαφριά βάρη και ζώνες ανθεκτικότητας.

Σκοπός είναι να αυξηθεί ταχύτατα η θερμοκρασία του σώματος και μέσα από τον ιδρώτα να αποβληθούν όχι μόνο οι τοξίνες αλλά και το άγχος.



Αν ενδιάφερεσαι και εσύ για το νέο τρόπο γυμναστικής που επιλέγει η Selena Gomez, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι η θερμοκρασία δεν θα χτυπήσει κόκκινο μόνο στο σώμα σου αλλά και στο πορτοφόλι σου, αφού οι ιδιωτικές συνεδρίες κοστίζουν 300$ την ώρα.

Διαβάστε επίσης: Για άλλη μια φορά η Kylie Jenner εντυπωσιάζει με την ακραία αλλαγή στην εμφάνισή της

Η παράξενη επιλογή της Miley Cyrus για το ταξίδι του μέλιτος

4 πράγματα που θα πρέπει να ξέρεις για τους πόρους του δέρματος

15 σούπερ ταινίες που κάθε έφηβη πρέπει να δει!

Ξέρεις γιατί φοράμε κόκκινα εσώρουχα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved