Ο Rocco Ritchie είναι ίδιος ο πατέρας του! Δεν έμοιασε καθόλου στη Madonna

Ο 20χρονος Rocco είναι φτυστός ο μπαμπάς του, Guy Ritchie! Θα το διαπιστώσεις και μόνη σου.

Με μητέρα τη βασίλισσα της pop, Madonna, και πατέρα τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο, Guy Ritchie, ήταν αναπόφευκτο ότι ο Rocco Ritchie- ο γιος τους- δεν θα έχει καλλιτεχνική φλέβα. Ο 20χρονος έκανε την πρώτη του επαγγελματική φωτογράφιση ως fashion μοντέλο και… η ομοιότητα με τον μπαμπά του είναι απίστευτη.

Έχεις δει την αδερφή της Dua Lipa; Μοιάζουν τρελά!

Η φωτογράφιση με 40’s και 50’s αναφορές

Για το περιοδικό The Rake φωτογραφήθηκε ως fashion model ο Rocco Ritchie.

Στην ασπρόμαυρη φωτογράφιση ο 20χρονος ποζάρει μαζί με τους φίλους του, φορώντας κοστούμια εμπνευσμένα από τις δεκαετίες του ’40 και του ’50 δείχνοντας πως το κλασικό στυλ αφορά όλες τις ηλικίες.

https://www.instagram.com/p/CSWT6f4rrsl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και όχι μόνο, όμως! Ο τρόπος που ποζάρει, το στυλ του, αλλά και η εξωτερική εμφάνισή του θυμίζει έντονα τον μπαμπά του, Guy Ritchie. Ας μη λέμε ψέματα… Η ομοιότητά τους είναι απίστευτη!

Εκτός αυτού, το όλο concept της φωτογράφισης θα μπορούσε άνετα να είναι σκηνικό από ταινία του Guy Ritchie.

Ποιος είναι ο Rocco Ritchie

Ο Rocco, του οποίου οι διάσημοι γονείς χώρισαν το 2008, σπουδάζει καλές τέχνες από το 2019 στο «Saint Martins» στο Λονδίνο. Έχει υιοθετήσει ένα ρετρό στυλ τα τελευταία χρόνια, με κοστούμια και ρούχα εποχής, το οποίο σίγουρα έχει επηρεαστεί από τις στυλιστικές επιλογές του πατέρα του.



Το 2016 είχε ξεσπάσει μια κόντρα ανάμεσα στον πατέρα του και τη μητέρα του για το πού και με ποιον θα έπρεπε να ζήσει ο Rocco. Τελικά, ο Guy Ritchie κέρδισε το δικαστήριο με τον Rocco να ζει από το 2016 μαζί του στη Μεγάλη Βρετανία.

Photos: AP Images

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved