Happy birthday Kylie Jenner! 15 φωτογραφίες της που προκάλεσαν πανικό στο Instagram

Τα 24α γενέθλιά της γιορτάζει η Kylie Jenner!

H μικρότερη της οικογένειας Kardashian – Jenner γιορτάζει σήμερα, Τρίτη 10 Αυγούστου, τα γενέθλιά της και παρόλο που δεν ξέρουμε ποια είναι τα plans της, είμαστε σίγουρες πως η εμφάνισή της θα είναι υπέρλαμπρη (ευχόμαστε να μας αποζημιώσει σύντομα με πολλές πολλές φωτογραφίες).

Αυτή είναι η φωτογραφία της Kylie Jenner με τα περισσότερα likes στο Instagram

Τι φόρεσε πέρσι

Πέρσι, για παράδειγμα, η Kylie Jenner επέλεξε να βάλει ένα εκτυφλωτικό mini φόρεμα του οίκου Balmain, με πολύτιμες πέτρες σε μπλε, γαλάζιο, πορτοκαλί και μαύρο χρώμα. «23! Σε ευχαριστώ Θεέ μου για ακόμη μια χρονιά. Τις ευλογίες και τα μαθήματα. Είμαι εδώ για όλα και τόσο ευγνώμων για τον καθένα από εσάς», έγραψε στην ανάρτησή της πέρσι η εορτάζουσα.



Το στυλ της

Η reality star και ιδιοκτήτρια του brand Kylie Cosmetics γίνεται γρήγορα ένα από τα μεγαλύτερα fashion icon της δεκαετίας. Εκατομμύρια κορίτσια παγκοσμίως βλέπουν καθημερινά τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram και αντιγράφουν τις σούπερ μοντέρνες εμφανίσεις της.

https://www.instagram.com/p/CRHEAf9nt1Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νεαρή δισεκατομμυριούχος ακολουθεί πιστά τις τάσεις της προσαρμόζοντάς τις πάντα στο δικό της προσωπικό στυλ. Άλλωστε, έχει δημιουργήσει και τη σειρά ρούχων «Kendall and Kylie» μαζί με την αδελφή της, Kendall Jenner, οπότε σίγουρα ξέρει πώς να δημιουργήσει ένα outfit και να εντυπωσιάσει.

Η Kylie έχει αναμφισβήτητα μια γκαρνταρόμπα to die for…

Mόνο οι τσάντες της (πάνω από 400) έχουν εκτιμώμενη αξία τουλάχιστον ένα εκατομμύριο δολάρια και το φόρεμα που έβαλε πέρσι στα γενέθλιά της κοστίζει $24.595.00, ποσό μικρής αξίας για τη νεαρή δισεκατομμυριούχο.



Συνέχισε παρακάτω για να θυμηθείς τις 15 πιο εκθαμβωτικές και ζηλευτές εμφανίσεις της μοντέρνας teen star.

Photos: @kyliejenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved