Αυτή είναι η φωτογραφία της Kylie Jenner με τα περισσότερα likes στο Instagram

Και όχι δεν είναι φωτογραφία με τη μικρή Stormi.

Η Kylie Jenner είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέλη της οικογένειας Kardashian/Jenner. Μπορεί να είναι το νεαρότερο μέλος της οικογένειάς της, όμως στα 23 της έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση, η οποία μάλιστα της αποφέρει και πολλά κέρδη.

Η παρουσία της Kylie στα social media δεν περνά απαρατήρητη, και αυτό το μαρτυρούν και τα 241 εκατομμύρια ανθρώπων που την ακολουθούν. Τα posts της συγκεντρώνουν πάντα εκατομμύρια likes, ενώ και τα σχόλια κάνουν αισθητή την παρουσία τους κάτω από τις φωτογραφίες της.

Το γεγονός βέβαια πως είναι τόσο δημοφιλής δεν της βγαίνει πάντα σε καλό, και αν πατήσεις αυτό το link θα καταλάβεις γιατί.

Το Instagram είναι το δυνατό «όπλο» της Kylie

H reality star, οφείλει μεγάλο μέρος της επιτυχίας της στα social media, και πιο συγκεκριμένα στο Instagram, από το οποίο παίρνει κι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για κάθε της ανάρτηση.

Αν την ακολουθείς πιστά θα έχεις δει πως δεν κάνει διακρίσεις στα post της, και μέσα σε αυτά ανεβάζει τα manicure της, τις νέες beauty συλλογές της, την κόρη της κ.ο.κ.

https://www.instagram.com/p/CPn3BMBHH9F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα likes στις φωτογραφίες της

Τα 241 εκατομμύρια ανθρώπων που την ακολουθούν πιστά φροντίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο Instagram account τους, κάνοντάς likes στις αναρτήσεις της, αλλά και σχόλια.

Οι φορές που κάποιο post της έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο likes σε μικρό χρονικό διάστημα δεν είναι λίγες, όπως λίγες δεν είναι και οι αναρτήσεις της που έχουν συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 4 εκατομμύρια likes.

Η top φωτογραφία της ωστόσο για το 2021 με τα περισσότερα likes δεν περιλαμβάνει τη Stormi, ούτε και την ίδια με μαγιό.



Αν θέλεις να δεις ποια είναι δεν έχεις παρά να μπεις στη gallery που ακολουθεί και να δεις ποια είναι η φωτογραφία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved