Kylie Jenner: Ο άγνωστος άντρας και ο εκβιασμός που δέχτηκε

Τρόμος και ανησυχία για τη reality star.

Όταν είσαι η Kylie Jenner δεν σημαίνει πως θα είναι όλα όμορφα και ήρεμα στη ζωή σου. Υπάρχουν δυσκολίες που ναι μπορεί να αντιμετωπίσει κι ένας άνθρωπος σαν τη Kylie που φαινομενικά τα έχει όλα στη ζωή της.

Μια δύσκολη και τρομακτική, θα έλεγε κανείς, κατάσταση βίωσε η 23χρονη επιχειρηματίας και reality star μέσα στη βδομάδα που πέρασε, ευτυχώς όμως είναι όλα καλά. Και θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι ακριβώς συνέβη με τη διάσημη νεαρή.

Ένας 35χρονος άντρας συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα στο σπίτι της Kylie, σύμφωνα με το TMZ. Όσο περίεργο και να σου φαίνεται δεν ήθελε ούτε να κλέψει, ούτε να κάνει κακό στη reality star. Το μόνο που ήθελε ήταν να της εκφράσει και να της δηλώσει την αγάπη του και ύστερα να φύγει.

Στο μεταξύ πατώντας εδώ μπορείς να διαβάσεις για το KylieBaby που έρχεται

Ο κρυφός θαυμαστής της

Σύμφωνα με την επιβολή του νόμου, ο άντρας που βρέθηκε στην ιδιοκτησία της Kylie, αρνήθηκε να φύγει από το σπίτι της μέχρι να μπορέσει να της εκφράσει την αγάπη του.

Ο άγνωστος 35χρονος αρνήθηκε να φύγει όταν του ζητήθηκε από την ασφάλεια να απομακρυνθεί, εκτός και αν μπορούσε να συναντήσει την Kylie αυτοπροσώπως. Στη συνέχεια, η ασφάλεια συνέλαβε τον άντρα και οι αστυνομικοί έφτασαν για να τον κρατήσουν. Συνελήφθη για παράνομη παράβαση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

https://www.instagram.com/p/CPOzqUFnZmK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μήπως ο άγνωστος άντρας ήταν τελικά γνωστός;

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Kardashians έρχονται σε μία τέτοια άβολη θέση, καθώς ουκ ολίγες φορές άγνωστοι άνθρωποι έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από τους security και να εισχωρήσουν στην προσωπική ιδιωτική περιουσία τους.

Η ασφάλεια αποκάλυψε επίσης ότι ήταν «γνωστός» και τον είχαν ξαναδεί, αλλά συνήθως έφευγε όταν του ζητούνταν να το κάνει.



Τέλος καλό, όλα καλά

Το σημαντικό πάντως είναι πως τόσο η Kylie Jenner όσο και η κόρη της είναι ασφαλής και δεν της πείραξε κανείς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved