#Couplegoals: 8 φορές που η Dua Lipa και ο Anwar Hadid απέδειξαν πως είναι full in love

Η σχέση τους μετρά ήδη δύο χρόνια.

Η Dua Lipa εκτός από μία επιτυχημένη και ταλαντούχα τραγουδίστρια, είναι και μια πολύ ευτυχισμένη γυναίκα, και πολύ ερωτευμένη θα τολμούσαμε να προσθέσουμε. Η Dua από το 2019 είναι ζευγάρι με τον μικρό αδερφό των Hadid, Anwar, και όπως έχεις ίσως δει μέσα από τα social media είναι και πολύ ερωτευμένοι.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια διαφορά έχουν Dua και Anwar, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να ερωτευτεί ο ένας τον άλλον και να αγαπηθούν. Δύο χρόνια μετρά η σχέση τους και οι δύο νέοι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Dua Lipa: Η αποκάλυψη για τον Anwar Hadid θα σε κάνει να λιώσεις

Οι φορές που πόζαραν μαζί και μας απέδειξαν τον έρωτά τους

Anwar Hadid και Dua Lipa είναι ένα πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι και μας το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές μέσα από το Instagram. Η Dua ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες με τον αγαπημένο της και πάντα είναι το ίδιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.



Οι δυο τους είναι full in love και αρκεί να ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες τους για να το εξακριβώσεις και μόνη σου.

Οι οικογενειακές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της

Πολλές είναι μάλιστα οι φορές που ο Anwar έχει επισκεφθεί και το πατρικό σπίτι της Dua, αλλά έχει φωτογραφηθεί και με την οικογένειά της. Και όπως έχουμε δει οι γονείς της εγκρίνουν και συμπαθούν πολύ τον Anwar.

Σε πρόσφατες φωτογραφίες είδαμε τον Anwar να έχει ακολουθήσει τη Dua μέχρι την Αλβανία όπου και τιμήθηκε τόσο για το νέο της άλμπουμ, αλλά ήταν και καλεσμένη στα εγκαίνια του νηπιαγωγείου που κατέρρευσε στον σεισμό του 2019.

Μεταξύ άλλων λοιπόν σε αυτό το ταξίδι, είδαμε τον Anwar να ποζάρει σε φωτογραφία με τον μπαμπά της Dua Lipa.

dualipa 222733232 1611093069242757 6581731426983811294 n

Δες στη gallery παρακάτω 8 φορές που πόζαραν μαζί και ήταν super cool και full ερωτευμένοι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved